TV de Mossendam sluit zomerseizoen af

Tennisvereniging de Mossendam heeft een druk weekend achter de rug. Afgelopen vrijdag werd de KiKa-tennisavond georganiseerd, die in eerste instantie geteisterd werd door een hoosbui. De Mossendam kon echter gebruikmaken van de binnenbanen en later op de avond werd ook de buitenbanen gebruikt. De avond leverde een 1.000 euro op voor KiKa. Zaterdag was de jeugd aan de beurt en werd de blaashal omgetoverd tot de grootste kampeertent van Nederland en werd van de kantine een discotheek gemaakt. Komend weekend zal de Mossendam het zomerseizoen definitief afsluiten met de finales van de clubkampioenschappen voor de jeugd.

afsluitingmossendam2

Gerelateerde berichten

  • Salut start met Jongeren Vriendenkring30 augustus 2020 Salut start met Jongeren Vriendenkring Welzijnsorganisatie Salut wil het aangaan van vriendschappen stimuleren door het opstarten van de zogenoemde 'Jongeren Vriendenkring'. Dat is een groep van vijf jongeren die één keer per […]
  • Rennen, springen en klauteren op het Schoolfeestplein…27 april 2018 Rennen, springen en klauteren op het Schoolfeestplein… Het is inmiddels een beproefd en succesvol concept: De Strong Kids Obstacle Run, georganiseerd door de stichting Kindvriendelijk Goor. Ook op deze Koningsmiddag waren er veel kinderen op […]
  • Doors Wide Open blijft open28 december 2014 Doors Wide Open blijft open De kadowinkel in het bedrijfspand van Tijhuis in de Goorse Grotestraat gaat door. De shop naast de Brunawinkel met de naam “Doors wide open” zou aanvankelijk tot de feestdagen geopend […]
  • Wereldwinkel opent haar deuren7 oktober 2010 Wereldwinkel opent haar deuren De Wereldwinkel in Goor houdt aanstaande zaterdag haar jaarlijkse open dag. Iedereen die geïnteresseerd is in de achtergronden van de winkel of wil kennismaken met de artikelen en […]
  • Nauta: “niet dronken na half vijf over straat zwerven…”27 januari 2021 Nauta: “niet dronken na half vijf over straat zwerven…” In een videoboodschap heeft burgemeester Nauta een update gegeven over de Corona-maatregelen en de naleving ervan in Goor en de overige kernen in de Hof. Allereerst gaf ze de complimenten […]