Huize Scherpenzeel zoekt vrijwilligers

Huize Scherpenzeel in Goor is op zoek naar vrijwilligers, die de vaste medewerkers ondersteunen. Het gaat daarbij om koffie schenken, een praatje maken of een spelletje doen. Huize Scherpenzeel is een verzorgingshuis waar 30 bewoners kunnen wonen en waar iedereen een eigen appartement heeft. De bewoners die er behoefte aan hebben komen regelmatig in de gezamelijke huiskamer om koffie te drinken, de krant te lezen, maar ook om elkaar te ontmoeten. Vrijwilligers kunnen net dat beetje extra brengen, waardoor onze bewoners zich nog meer op hun plaats kunnen voelen. De tijdsinvestering is ongeveer anderhalf uur per week van 19.00 tot 20.30 uur. Neem voor meer informatie contact op met Jolanda van den Noort, telefoonnummer 0547-272506.

scherpenzeel

Gerelateerde berichten

  • Energiefonds voor MKB-ondernemers12 februari 2020 Energiefonds voor MKB-ondernemers Het college van B&W van de gemeente Hof van Twente wil een lokaal fonds opzetten onder de naam 'Energiefonds Hof van Twente'. Met dit Energiefonds wil de gemeente leningen verstrekken […]
  • Twenthe en Hector gehavend25 oktober 2014 Twenthe en Hector gehavend Twenthe moet het morgen opnieuw stellen zonder spelmaker Simon Hevink. De creatieve middenvelder (foto, uiterst links) heeft een spierscheuring en moet nog enkele weken toekijken. Ook […]
  • Opkomst Goorse Hofprins carnaval gaat wel door18 november 2021 Opkomst Goorse Hofprins carnaval gaat wel door De opkomst van de nieuwe hoogheid van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo gaat volgende week zaterdag wél door. Ondanks de aangescherpte coronamaatregelen, zal er toch, een […]
  • Bibliotheek zoekt vrijwilligers6 oktober 2016 Bibliotheek zoekt vrijwilligers De bibliotheek van Goor zoekt nieuwe vrijwilligers. Ben jij de nieuwe gastvrouw of gastheer van de bieb, dan moet je je aanmelden. Dan verwelkom je de bezoekers, wijst hen de weg en helpen […]
  • Sander Smit hekelt verbod paardenmarkt: “Een onzalig voorstel”22 november 2019 Sander Smit hekelt verbod paardenmarkt: “Een onzalig voorstel” Goorse paardenmarkt verbieden? Een onzalig voorstel! Dit stelt het politieke dier Sander Smit in een open brief aan deze site. Open brief:Welke Gorenaar herinnert zich uit zijn jeugd […]