Huize Scherpenzeel zoekt vrijwilligers

Huize Scherpenzeel in Goor is op zoek naar vrijwilligers, die de vaste medewerkers ondersteunen. Het gaat daarbij om koffie schenken, een praatje maken of een spelletje doen. Huize Scherpenzeel is een verzorgingshuis waar 30 bewoners kunnen wonen en waar iedereen een eigen appartement heeft. De bewoners die er behoefte aan hebben komen regelmatig in de gezamelijke huiskamer om koffie te drinken, de krant te lezen, maar ook om elkaar te ontmoeten. Vrijwilligers kunnen net dat beetje extra brengen, waardoor onze bewoners zich nog meer op hun plaats kunnen voelen. De tijdsinvestering is ongeveer anderhalf uur per week van 19.00 tot 20.30 uur. Neem voor meer informatie contact op met Jolanda van den Noort, telefoonnummer 0547-272506.

scherpenzeel

Gerelateerde berichten

  • Goorse brandweer naar De Lutte voor assistentie bij zeer grote brand23 mei 2020 Goorse brandweer naar De Lutte voor assistentie bij zeer grote brand De Goorse brandweer is vanmiddag opgeroepen om te assisteren bij de bestrijding van een zeer grote brand bij een autobedrijf in De Lutte. De Goorse equipe zorgde met de tankwagen voor de […]
  • Jazz-dames teleurstellend laatste op NK20 juni 2009 Jazz-dames teleurstellend laatste op NK De Goorse jazz-dames zijn er niet in geslaagd om te stunten op het Nederlands kampioenschap. In het droomdecor, de Rotterdamse Ahoy, eindigden de Goorse dames als zevende en laatste. […]
  • Gewijzigde verkeers- en parkeersituaties…1 mei 2015 Gewijzigde verkeers- en parkeersituaties… Het is de dag van arbeid en op deze eerste mei is het voor de weggebruiker in Goor toch even wennen. Het is namelijk de dag dat er éénrichtingsverkeer is ingesteld in de Molenstraat en de […]
  • Yvonne zoekt haar zilveren armband (Update)20 mei 2014 Yvonne zoekt haar zilveren armband (Update) Yvonne is haar zilveren gourmet-armband verloren. Dit kan zijn gebeurd tijdens het winkelen in het centrum of op de weg naar De Whee. De armband heeft voor Yvonne een hoge emotionele […]
  • Arthur ‘klusser’ Schavemaker ziet Abraham15 december 2015 Arthur ‘klusser’ Schavemaker ziet Abraham Het grote feest is afgelopen zaterdag al gevierd bij De Zon maar vandaag is het echt zover. Arthur Schavemaker is de magische leeftijdsgrens van 50 jaar gepasseerd. Schavemaker is van […]