Stolpersteine geen last van glasvezel

stolpersteineboekDe Goorse Stolpersteine ondervinden weinig hinder van de aanleg van een glasvezelnetwerk in Goor. Op meerdere plekken in ’t Twentse Haagje zijn glasvezelkabelleggers hard aan het werk en ook de Stolpersteine moeten soms even worden uitgegraven. Buurtbewoners houden de Stichting Stolopersteine op de hoogte en meldden enthousiast dat de voornamelijk Poolse jongens de Stolpersteine met veel plezier netjes terug plaatsen. Van het boek ‘Een mens is pas vergeten als zijn naam vergeten is’ (foto) zijn de laatste exemplaren inmiddels te koop bij Primera en Bruna.

Gerelateerde berichten

  • Yalp komt met interactieve voetbalmuur6 mei 2009 Yalp komt met interactieve voetbalmuur Het Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp heeft de eerste interactieve voetbalmuur van Nederland ontwikkeld. Komende maandag wordt deze ten doop gehouden door de selectiespelers van FC […]
  • Een decennium lang verliefd…9 september 2009 Een decennium lang verliefd… Voor het huis van het kasteleinspaar Chris van der Wel en Marjolein Pieper in de Deldensestraat hangt sinds gisteren dit spandoek. De twee uitbaters van De Zon hebben elkaar tien jaar […]
  • Regionale start gordelcampagne11 september 2009 Regionale start gordelcampagne De start van de nieuwe gordelcampagne van de VVN in Overijssel is van start gegaan in Goor. De kinderen van de groepen 3,4 en 5 van de Prins Constantijnschool lieten zich opmeten door […]
  • Max is de Keizer22 mei 2011 Max is de Keizer Hé Max (de Keizer van het leven) van harte proficiat met deze prachtige mijlpaal in je leven. Dat je nog vaak mag genieten zoals op deze foto.
  • Kummel verkiesbaar bij waterschap28 oktober 2013 Kummel verkiesbaar bij waterschap Marcel Kummel is deze weken opnieuw de belangrijkste kandidaat voor de VVD bij de waterschapverkiezingen. Kummel is nu al de voorman van de liberalen. Omdat de waterschappen Velt & Vecht […]