Inlopen over winkeltijden en Regge

reggevissertjeHet gemeentehuis is morgen aan het eind van de middag en ’s avonds¬†geopend voor eenieder die zich op hoogte wil laten stellen van de voorgenomen winkeltijden in Goor en overige kernen van de Hof van Twente. De landelijke regelgeving daarover is veranderd en de lokale wetten moeten daarop worden aangepast. Van 17.00 uur tot 18.30 uur kunnen de plannen worden bekeken en kunnen er vragen gesteld worden. Ook is er een inloopmogelijk over de bouw van twee bruggen over De Regge (foto) bij De Hogenkamp. Een aantal bewoners ziet dat niet zitten en trok daarover al eerder aan de bel. Het inzien van deze plannen en eventuele vragen kunnen gesteld worden, eveneens van 17.00 uur tot 18.30.

Gerelateerde berichten

  • Multicultureel feest Gijmink26 mei 2010 Multicultureel feest Gijmink Er komt een multicultureel buurtfeest in 't Gijmink. Dit op initiatief van enkele bewoners van de wijk die in deze jaren een metamorfose aan het ondergaan is. Op het schoolplein van de […]
  • Tonny ‘Cash’ Mengerink gefilmd in de Meene18 september 2018 Tonny ‘Cash’ Mengerink gefilmd in de Meene Hij is levensgenieter pur sang en maakte vorig jaar nog furore tijdens de Goorse Revue. Zijn stemgeluid krijgt op Facebook, waar hij bijna dagelijks zingend te zien is, steeds meer […]
  • Dartteam Buddy’s 1 en 3 kampioen27 mei 2013 Dartteam Buddy’s 1 en 3 kampioen Feest bij de Buddy's. Zowel het eerste als derde dartteam van de Buddy's heeft zich gekroond tot kampioen. Beide teams promoveren hierdoor naar de derde divisie van de DVO. Op onderstaande […]
  • Sijbom overleeft motie van wantrouwen23 maart 2011 Sijbom overleeft motie van wantrouwen VVD-wethouder Josh Sijbom heeft gisteravond een motie van wantrouwen van de oppositiepartijen in de gemeenteraad van de Hof van Twente ternauwernood overleefd. Elf raadsleden gaven aan […]
  • gefeliciteerd1 maart 2010 gefeliciteerd hartelijk gefeliciteerd Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Wij wensen jullie nog veel succes van deze kant. Rudie, Alice en Roy