Frisse sporthal Mossendam weer geopend

Sporthal De Mossendam is weer in gebruik. Deze zomer werd de sportzaal op het Heeckeren grondig verbouwd. Het dak en de issolatie zijn vernieuwd, evenals de kleedkamers. Ook de buitenkant is in een nieuw jasje gestoken, waardoor het aangezicht een frisse indruk heeft gekregen. Ook vanaf het voetbalveld van GFC. De schoolleerlingen hebben deze week alweer gesport in de zaal en ook de volleybalsters van Dynamiek hebben hun eerste training afgewerkt in de vernieuwde hal. Morgenavond is het de beurt aan de zaalvoetballers van vv Twenthe, die het seizoen morgen om 20.00 uur aftrappen.

foto3

Gerelateerde berichten

  • Museum gesloten en fietstochten verplaatst15 oktober 2020 Museum gesloten en fietstochten verplaatst Het Goors Historisch Museum blijft in ieder geval tot en met 31 oktober gesloten. Dit in verband met de aangescherpte maatregelen om het Corona-virus in te dammen. Het bestuur van de […]
  • Tiny Houses op het TSB-terrein ?8 november 2017 Tiny Houses op het TSB-terrein ? Tiny Houses in Goor om tegemoet te komen aan starters op de woningmarkt. Het Goorse PvdA-raadslid Fred Rijkens opperde in de raadsvergadering de suggestie om het TSB-terrein aan de […]
  • Kinderen weer naar school in continurooster29 augustus 2016 Kinderen weer naar school in continurooster Na een lange zomervakantie zijn de Goorse kinderen vandaag weer begonnen op de basisscholen. Ook het voortgezet onderwijs op De Waerdenborch zal op deze maandag weer aanvangen. Voor de […]
  • Percossa, Piepschuim en Duitse Avond26 oktober 2018 Percossa, Piepschuim en Duitse Avond Wie fan is van goede slagwerkers kan vanavond terecht in De Reggehof. De evenementenkalender van deze site vermeldt het optreden van Percossa (foto). Deze groep gebruikt een veelvoud aan […]
  • Schuur in brand aan Markeloseweg19 juli 2019 Schuur in brand aan Markeloseweg De brandweer heeft vanmiddag een brand in een schuurtje geblust aan de Markeloseweg. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer had het vuur snel onder controle maar toch is de schuur […]