Centrumwerkzaamheden op Twitter

gravensmederijDe beer is nu echt los in het Goorse stadshart. De werkzaamheden die verricht moeten worden in het kader van het Masterplan, zijn inmiddels in volle gang, terwijl ook de glasvezelleveranciers druk doende zijn met het trekken van kabels in het centrum. Tel daarbij de nodige werkzaamheden die nodig zijn voor het weer naar ‘boven brengen’ van De Regge en de conclusie is dat Goor een aardige bouwput is voorlopig. Via diverse kanalen kan notie worden genomen van dat wat er gebeurt en wat de gevolgen zijn. Voor alle bouwactiviteiten in het centrum is een speciaal Twitteraccount opgericht.

Gerelateerde berichten

  • OAD in zee met Telegraaf Media Group22 februari 2015 OAD in zee met Telegraaf Media Group De Goorse vervoerder OAD gaat in zee met de grote Telegraaf Media Groep (TMG). Om het reisaanbod onder de aandacht van een groot en gevarieerd publiek te brengen zullen er regelmatig […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • Jonge meisjes bestelen Goorse vrouw2 mei 2014 Jonge meisjes bestelen Goorse vrouw Een Goorse vrouw is afgelopen woensdag op opmerkelijke wijze van haar portemonnee beroofd. Rond 11.00 uur werd de portefeuille van de Goorse uit haar auto ontvreemd. De dader waren geen […]
  • Goorse foekepotten in danstheater4 september 2010 Goorse foekepotten in danstheater De Goorse foekepotterij krijgt bijzondere navolging. Het internationale danstheater in Amsterdam gaat in Goor vervaardigde foekepotten gebruiken voor de nieuwste voorstelling 'Oorsprong'. […]
  • Knuiman in gesprek met Dorpsraad1 april 2009 Knuiman in gesprek met Dorpsraad De Dorpsraad Markelo heeft vanmiddag een gesprek gehad met wethouder Knuiman in verband met de discussie over de zwembaden in Markelo en Goor. Het was volgens de Dorspraad een goed […]