Veel belangstelling ‘Goor Culinair’

Er is veel belangstelling voor de culinaire hoogstandjes die volgende week zondag worden gepresenteerd tijdens de jaarlijkse koopzondag in Goor onder de noemer ‘Goor Culinair’. Een enorme stroom mailtjes bereikte de redactie van Goorsnieuws.nl na de aankondiging dat er voor het eetspektakel van volgende week zondag gratis toegangsbewijzen beschikbaar zijn gesteld. Op de vraag om de slagzin “Ik ga naar Goor Culinair want…” af te maken, kwamen enorm veel creatieve suggesties uit het hele land. De jury heeft de volgende tien slagzinnen beloond met ieder twee kaarten. Kaarten zijn vanmiddag overigens ook te koop bij diverse horecabedrijven. Inzenden voor de prijsvraag kan nog steeds want ook in de komende week kunnen lezers van deze site nog kaarten winnen. U mag het dus weer zeggen via de mail. De winnende slagzinnen voor deze week zijn:

logowelkomingoor

 Ik ga naar Goor Culinair want , als ik denk aan het vernieuwde centrum waan ik mij compleet in the air: W.M.Endeman

Ik ga naar Goor Culinair want proeven en eten doe je met flair: Antoinette Janssen

Ik ga naar Goor Culinair want…. als Enterse weet ik de Goorse smaak ook te waarderen !: Monique Oljans
 
Ik ga naar Goor Culinair want in de Hof van Twente kun je heerlijk eten,
dus als je 22 september ook niets te doen hebt, dan zou ik het wel weten ! : Annet Groenestege
 
Ik ga naar Goor Culinair want ook al staat het woord goor tevens voor smerig en vies, geniet van een drankje en hapje in het Twentse Haagje is mijn advies: Gerard Freriksen.
 
Ik ga naar Goor Culinair want……”zo een kans krijg je maar 1 keer ! : J. de Waal (Amsterdam)
 
Ik ga naar Goor Culinair want, voor lekker eten proeven gooi ik alles van de hand: Hendriet Klaver
 
Ik ga naar Goor Culinair want ik hou van lekker eten en drinken en dan zit je in Goor toch goed, of nit dan: Hennie Alink
 
Ik ga naar Goor Culinair, Want lekker eten is bij mij zeker populair. Tevens ben ik aan de Goorse horeca solidair. Kortom: Ik hou wel van zo’n fancy fair! : Marion Nibbelink
 
Ga naar Goor culinair, want hier toont de Goorse horeca al hun flair: Desiree Bruggeman
 
 
Waar de adressen zijn toegevoegd zullen de kaarten worden geleverd. De winnende inzenders die dat niet hebben gedaan: Graag een mail met adresgegevens.