Nobbe grote man bij Hector

Lars Nobbe was vandaag de grote man bij sv Hector. Hij was met drie treffers voor een groot deel verantwoordelijk voor de 3-1 zege van de groen- witten in eigen huis tegen Wilhelminaschool. De aanvaller bracht de Goorse ploeg in eigen huis na een klein half uur op voorsprong na een moeilijke beginfase. Wilhelminaschool begon beter aan het duel maar Hector werkte zichzelf letterlijk en figuurlijk in de wedstrijd. De gelijkmaker viel vijf minuten na de openingstreffer uit een onterecht gegeven strafschop na een regelrechte schwalbe. Hector liet zich echter niet van de wijs brengen en ontwikkelde na rust een overwicht wat leidde tot veel kansen en twee kopgoals van Lars Nobbe die zich daarmee aan kop van de topscorerslijst nestelde en breed lachend van het veld stapte. Hector kent een droomstart in de vierde klasse B met de volle buit uit de twee tot nu toe gespeelde wedstrijden.

nobbescoort

Lars Nobbe scoort de 1-0