Opnieuw rood Middelesch bij remiserend GFC

GFC heeft opnieuw de punten moet delen in de vierde klasse B. En wederom moest Tim Middelesch vroegtijdig het strijdtoneel verlaten. Waar de ploeg vorige week met Wilhelminaschool de handen moest schudden (1-1) werd het vandaag 2-2 tegen Bornerbroek. GFC kwam op voorsprong op sportpark Heeckeren, maar nog voor rust kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. Direct na rust kreeg Tim Middelesch (natrappen) de rode kaart. Toch kwam GFC opnieuw op voorsprong. Na een knappe aanval rondde Olaf Siegers bekwaam af. De gasten kregen echter nog een strafschop waardoor er een puntendeling op het formulier kwam te staan.

gfcbornerbroek

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Twenthe II blijft op koers voor de dubbel25 mei 2014 Twenthe II blijft op koers voor de dubbel Twenthe II heeft vandaag op knappe wijze beslag gelegd op de districtsbeker. De formatie van Henk Ringersma zegevierde over Enter. Op het complex van Tubantia in Hengelo werd het 3-1 voor […]
  • GFC begint periode zonder Middelesch bij koploper21 september 2013 GFC begint periode zonder Middelesch bij koploper GFC moet het weken stellen zonder aanvaller Tim Middelesch. De aanvaller moet zeven weken brommen na zijn naieve rode kaart tegen Bornerbroek. Middelesch, die erkent dat hij fout zit, gaat […]
  • Twenthe en GFC verliezen oefenduels12 februari 2013 Twenthe en GFC verliezen oefenduels Zowel vv Twenthe als GFC hebben dinsdagavond een nederlaag geleden in een vriendschappelijke wedstrijd. Op 't Piepwillem verloor derdeklasser Twenthe met 3-5 van FC Suryoye-Mediterraneo, […]
  • Olympia blijft zegevieren in 1e klasse24 maart 2014 Olympia blijft zegevieren in 1e klasse De tafeltennisheren van Olympia blijven verrassend goed presteren in de eerste klasse. Lijfsbehoud is het doel voor de Goorse equipe, maar inmiddels staat Olympia op een knappe tweede […]