OV-chipkaart verloren aan Enterseweg

Vrijdagmiddag rond 18:00 uur is bij de bushalte voor cafetaria De Specht een anonieme OV-chipkaart verloren. De kaart is blauw van kleur en geldig tot 01-09-2017. De vinder wordt verzocht contact op te nemen via de mail

 

Gerelateerde berichten

  • Rally-auto’s op schoolplein voor spreekbeurt Jasper26 mei 2016 Rally-auto’s op schoolplein voor spreekbeurt Jasper De verrassing was groot voor de kinderen van groep 7 van de Heeckerenschool. De spreekbeurt van Jasper van Rijn over de Conrad Twente Rally werd afgesloten met een kijkje in twee ronkende […]
  • Cursus over kunst uit de Gouden eeuw in Goorse bieb29 september 2021 Cursus over kunst uit de Gouden eeuw in Goorse bieb Op woensdag 6 oktober start in de Goorse bibliotheek de cursus kunstgeschiedenis over de Gouden Eeuw. Deze bestaat uit vier lessen en wordt gegeven door kunsthistorica Miranda Nieuwenhuis […]
  • Moord en brand…3 december 2019 Moord en brand… Heel Goor in rep en roer. Krantenberichten in de Tubantia en aandacht in landelijke dagbladen. De reacties op social media logen er niet om. Mensen waren ontzet, ze waren aangedaan, […]
  • 2011_10_16_img_3470 bijgesneden18 april 2012 Weenk zoekt sponsoren Alpe d’HuZes Alpe 'd HuZes is niet meer weg te denken. Jaarlijks fietsen duizenden Nederlanders de Franse Alp op om geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Ook dit jaar staat er weer een aantal […]
  • Lichtjesmiddag op de begraafplaats30 november 2017 Lichtjesmiddag op de begraafplaats Er zal ook deze maand weer een speciale ‘lichtjesbijeenkomst’ georganiseerd worden op de algemene begraafplaats in Goor. Dit om overleden dierbaren aan het einde van het jaar op een […]