Gruytbrouwers komen nu met Kerstbock

De initiatiefnemers van het Goorsch Gruyt Bier komen rond de feestdagen met een ander soort gerstenat op de markt. In een kleine oplage van 100 liter zal het Goorsch Kerstbock worden gebrouwen. Oliver Meckler van de Twentse bier en wijn academie tekent voor de productie en samen met de stichting ‘Voor en door Goor’ zoekt hij ongeveer 15 personen om tijdens een workshop het bier te gaan fabriceren. Dat gebeurt op zondag 29 september. Naast het brouwen van bier is deze stichting ook bekend van het verbouwen van aardappels op industrieterein Zenkeldamshoek. Voor meer info en deelname kan worden gemaild.

logogruytbier

Gerelateerde berichten

  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • ipadsbieb22 mei 2013 Workshop kennismaken met de iPad De Bibliotheek Hof van Twente organiseert komende zaterdag een workshop 'kennismaken met de iPad'. De workshop is bedoeld voor mensen die (nog) geen iPad of andere tablet gebruiken. Zij […]
  • Inspiratie-avond voor vrijwilligers30 oktober 2015 Inspiratie-avond voor vrijwilligers Het moet vooral een inspirerende avond worden komende donderdag in het gemeentehuis. Daar is een programma voor alle vrijwilligers in Goor en omgeving waarin allerlei workshops gevolgd […]
  • stefanyjune3 april 2012 Popfestival met Goorse topgitarist Het Popfestival ‘Take it easy’ is komende zaterdagavond de blikvanger in Goor. Voor de tweede keer in successie treden maar liefst elf bands op in de Reggehof te Goor. Die komen van de […]
  • Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht…5 mei 2020 Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht… Burgemeester Nauta hield gisteravond op de lokale radio en televisie een toespraak waarin ze stil stond bij de doden die vielen tijdens de Tweede Wereld-oorlog en in andere oorlogen. De […]