Kerken samen in Goorse musical

marijkewesterveengoedEr wordt op 12 april van het volgende jaar in De Reggehof een musical opgevoerd die wordt georganiseerd door de Protestantse gemeente, de Rooms-katholieke Heilige Geest-parochie en Baptistengemeente De Ark. De musical Jonas gaat over hij die moest vertellen dat het zo niet langer kon maar dat niet wilde en dus werd geslachtofferd. De regie is in handen van de Goorse Marijke Westerveen (foto) die op zoek is naar acteurs die mee willen doen. “Je hoeft echt niet bij een kerk te zijn aangesloten” wil ze graag benadrukken voor belangstellenden.

Ze heeft plek voor 18 acteurs en actrices en de audities zijn op 12 oktober. Aanmelden kan voor 1 oktober via dit mailadres: musicalJonas@nullhotmail.nl. Dat is ook het adres voor iedereen die op andere wijze (dans, donatie, catering etc.) een rol wil vervullen. Ook wordt er een projectkoor geformeerd onder leiding van Marion de Jong. Ook zij zoekt ‘personeel’ dat mee wil zingen. Daarvoor kan men mailen naar marionmuziek@nullhetnet.nl.

Gerelateerde berichten

  • Zoek de Buurtsportbeer…15 april 2020 Zoek de Buurtsportbeer… De Buurtsportcoaches van Hofactief hebben in het kader van de lokale Bernjacht, vorige week woensdag de eigen 'berenvriendjes' al geïntroduceerd en één van de beren is deze week uit […]
  • Thomasviering in Goorse Hofkerk26 maart 2014 Thomasviering in Goorse Hofkerk Komende zondag is er een speciale Thomasviering in de Hofkerk aan de Diepenheimseweg. Bij zo'n viering krijgen ook andere zintuigen dan de oren aandacht. Naast een gemeenschappelijk deel […]
  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]
  • Oproep om massaal te vlaggen op ‘bevrijdingsdag’ 8 april29 maart 2020 Oproep om massaal te vlaggen op ‘bevrijdingsdag’ 8 april Het comité 75 jaar vrijheid Goor roept op om op 8 april massaal de vlag uit te hangen. Dit omdat het dan 75 jaar geleden is dat Goor werd bevrijd van de Duitse bezetters aan het einde van […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]