Taxatie en verkoop in Goors museum

Komende zaterdag is er de eerder aangekondigde taxatiemiddag in het Goors Historisch Museum. Dan is er ook een verkoop van een groot aantal voorwerpen die het museum vanwege ruimtegebrek van de hand moet doen. Inmiddels zijn diverse stukken ingebracht en zal taxateur Temmink zijn licht laten schijnen op de voorwerpen en de waarde bepalen. De taxatie- en verkoopmiddag is komende zaterdag 12 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur.

goorshistorischmuseum

Gerelateerde berichten

  • Spoorstraat in de vorige eeuw…18 maart 2014 Spoorstraat in de vorige eeuw… Foto's en ansichtkaarten uit het grijze verleden staan de komende periode centraal in het Goors Historisch Museum. Een groot aantal exemplaren van straten en gebouwen uit de vorige eeuw […]
  • Tentoonstelling 750 jaar Goor10 mei 2013 Tentoonstelling 750 jaar Goor De viering van het feit dat Goor 750 jaar geleden stadsrechten kreeg komt rap dichterbij. In de komende weken wordt het centrum versierd en zullen ook de buurten beginnen met de […]
  • Kiekjes kieken bij Goors Historisch Museum12 januari 2011 Kiekjes kieken bij Goors Historisch Museum Stichting Historisch Goor (SHG) bezit veel uniek fotomateriaal over Goor. Het verleden blijft voortleven in het Goors Historisch Museum. Aanstaande zondag organiseert SHG de 'Kom Kiekjes […]
  • oude winkel27 januari 2012 Foto-tentoonstelling oude winkelpanden Stichting Historisch Goor is in de analen weer op prachtige foto's van weleer gestuit. De vereniging komt dan komende zondag ook met een fototentoonstelling over winkelpanden uit het […]
  • goors historisch museum schoolklas 29.3.2012 0134 april 2012 Historisch Goor wil meer jeugd in museum De Goorse jeugd moet vaker naar het Goors Historisch Museum komen. Dat is de mening van het bestuur van de Stichting Historisch Goor die in deze periode diverse schoolklassen de kans geeft […]