Muis in Goorse bibliotheek

Boekenheld Muis komt komende zondag ‘live’ in de Goorse bibliotheek. Muis is immens populair bij kleuters die vaak worden voorgelezen uit boeken waarin zij allerlei avonturen beleeft. Muis is ter promotie van het voorlezen rond 13.00 uur in de bibiliotheek. De komst van Muis is onderdeel van de Koopzondag onder de titel ‘Welkom in Goor’ met koordemonstraties in De Reggehof, een creatief plein in het stadshart en het evenement ‘Goor Culinair’ op het plein voor het gemeentehuis.

muis

Vorige week werden via deze site 2 keer 10 kaarten verloot voor het proef-eet-spektakel. Het liep storm met de inzendingen en daarom loopt de actie door tot aan het einde van de week. Kortom: Maak de slagzin: ‘Ik ga naar Goor Culinair want…’ af en maak kans op de vijf gangen die door de Goorse horeca worden geserveerd komende zondagmiddag. Mailen kan met redactie@nullgoorsnieuws.nl.

 

Gerelateerde berichten

  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]
  • Goor klaar voor culinaire zondag20 september 2013 Goor klaar voor culinaire zondag De weergoden lijken Goor goed gezind als het gaat om de kansen op aangename temperaturen tijdens het evenement 'Welkom in Goor' komende zondagmiddag. Er is, op voorhand, veel […]
  • Voorpret in Goors stadshart26 april 2013 Voorpret in Goors stadshart In het centrum van Goor begint maandag de voorpret voor de laatste Koninginnedag. Op de dag voor Koninginnedag is er voor jong en oud weer van alles te beleven in het Goorse stadshart. […]
  • Veel belangstelling ‘Goor Culinair’13 september 2013 Veel belangstelling ‘Goor Culinair’ Er is veel belangstelling voor de culinaire hoogstandjes die volgende week zondag worden gepresenteerd tijdens de jaarlijkse koopzondag in Goor onder de noemer 'Goor Culinair'. Een enorme […]
  • Martine Boumen rondemiss Goorse wielerronde11 augustus 2011 Martine Boumen rondemiss Goorse wielerronde Martine Boumen is dit jaar de rondemiss tijdens de Ronde van Goor - Guus Caarels Wieler Memorial. De van oorsprong uit Diepenheim afkomstige en sinds enkele jaren in Goor woonachtige […]