Raadslid Pierik niet vervolgd voor incest

janpierikHet CDA-raadslid Jan Pierik uit Bentelo wordt niet vervolgd. Pierik was aangemerkt als risicofactor in een mogelijke zedenzaak. Het raadslid ontkende eerder al met klem betrokken te zijn geweest bij een mogelijke incestzaak met zijn twee kleindochters, die bij hem thuis woonden. Het Openbaar Ministerie had in het onderzoek een gebrek aan aanknopingspunten en besloot het onderzoek te sluiten. Pierik reageerde met gemengde gevoelens tegenover de Goorse journalist Rob Vorkink. Het CDA-raadslid is aan de ene kant opgelucht vrij te zijn gesproken, maar is voor het leven beschadigd.

Gerelateerde berichten

  • 130920 Vorkink20 september 2013 Goorse journalist bij EenVandaag Het actualiteitenprogramma EenVanaag besteedt vanavond opnieuw aandacht aan de zaak Jansen-Steur. Aan het woord is onder andere de Goorse journalist Rob Vorkink die nog meer medische […]
  • ‘Verdachte Diphoornmoord misbruikt’29 augustus 2012 ‘Verdachte Diphoornmoord misbruikt’ De 28-jarige man die vastzit op verdenking van de moord op Jan Diphoorn (foto) zegt door hem een aantal keren sexueel misbruikt te zijn. Sezgin S. heeft dat verklaard tijdens verhoren. De […]
  • Terugblik (3): Opdat wij nimmer vergeten29 december 2018 Terugblik (3): Opdat wij nimmer vergeten Op dag 3 van onze terugblik staan wij stil bij onze prominente plaatsgenoten die ons dit jaar soms zeer onverwachts zijn ontvallen. Zeker tijdens deze donkere feestdagen van het jaar is […]
  • Zes wekke…12 mei 2011 Zes wekke… Vandaag is het zover, de Schoolfeestvlag mag weer uit. Over zes weken begint namelijk weer het feest der feesten. Theo Hakkert¬†houdt zich prima aan de Goorse regels. De Goorse journalist […]
  • Terugblik 2015: februari tropenmaand voor Hermandad20 december 2015 Terugblik 2015: februari tropenmaand voor Hermandad De maand februari kenmerkte zich in het afgelopen jaar vooral door een aantal opmerkelijke incidenten waarbij de politie in actie moest komen. Zo stonden twee diefstallen met bejaarden in […]