Goorse vrouwen bij gouden koets

goorsevrouwenpd

Normaliter zijn het de dames in klederkracht uit Staphorst die de aandacht trekken langs het parcours in Den Haag waar de Gouden Koets vandaag met het Koningspaar richting de Ridderzaal reed. Vandaag was er ook een vrolijk uitgedoste groep van zo’n 30 Goorse vrouwen die de Residientiestad op stelten zetten. Dit alles in het kader van: ‘Willem Alexander en Maxima in Goor, dan komen wij jullie ook opzoeken’. De dames wilden in gezamenlijkheid wel eens mee maken hoe Prinsjesdag er in het hol van de leeuw nu echt uitziet en ze genoten met volle teugen. Uiteraard met de nodige Oranjebitter.

Gerelateerde berichten

  • Bijleveld presenteert plannen 200 jaar Koninkrijk28 oktober 2013 Bijleveld presenteert plannen 200 jaar Koninkrijk Ank Bijleveld heeft vandaag in Scheveningen de plannen voor de viering van 200 jaar Koninkrijk gepresenteerd. De Goorse commissaris van de Koning is als voorzitter van het Nationaal Comité […]
  • Van Oranje zaterdag officieel in première24 april 2014 Van Oranje zaterdag officieel in première Het muziekstuk 'Van Oranje' gaat komende zaterdag landelijk in première. Het stuk is gecomponeerd door de Goorse componist Carl Wittrock in het kader van de viering van 200 jaar Koninkrijk […]
  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Schrijf of teken voor de Koning20 april 2020 Schrijf of teken voor de Koning De Goorse Oranjevereniging roept de kinderen uit het Twentse Haagje tot en met 12 jaar, op om in het kader van Koningsdag, komende maandag 27 april, een brief te schrijven of een tekening […]
  • Big Bang op Big Band Festival12 april 2014 Big Bang op Big Band Festival Ze waren de smaakmakers tijdens het kennismakingsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima aan Goor. Het koninklijk orkest Big Bang, onder leiding van dirigent Bert Fransen, […]