PvdA plan weggestemd…

Het plan van de lokale PvdA-fractie om de financiële reserves in te zetten voor duurzame energie heeft weinig draagvlak. Nadat andere politieke partijen het voorstel van voorman Rijkens al kapittelden is nu ook een poll op deze site kraakhelder. 65% van de Goorse bevolking zegt ‘Niet doen’ tegenover een minderheid van 30% die wel enthousiast is. De overige 6% zegt geen mening te hebben. De volgende poll gaat over de overlast die door winkeliers en publiek wordt ondervonden van de werkzaamheden in het centrum. Is dat voor de Gorenaar een reden om tijdelijk geen boodschappen in het stadshart te doen ? U mag het zeggen !

gravencentrum

Gerelateerde berichten

  • Goor viert vakantie vooral ‘Rundumhausen’20 juli 2020 Goor viert vakantie vooral ‘Rundumhausen’ Het grootste deel van de Goorse bevolking is niet van plan om ver op reis te gaan in deze zomervakantie. Dat blijkt uit de uitslag van een poll op deze site. Maar liefst 72% van de […]
  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]
  • bannerga29 augustus 2013 Goorse Avond moet op Sterplein blijven De Goorse Avond werd dit jaar voor het eerst in de geschiedenis op het Sterplein gehouden en dat verdient navolging. Dat vindt de meerderheid van de deelnemers aan een poll op deze site […]
  • Goor verdeeld over windmolens op industrieterreinen22 december 2016 Goor verdeeld over windmolens op industrieterreinen Het was een voorstel van de lokale PvdA om windmolens te plaatsen op industrieterreinen zoals het Goorse Zenkeldamshoek. Eerder werd een plan afgeschoten voor de bouw van een windturbine […]
  • Veel Gorenaren niet op vakantie19 augustus 2013 Veel Gorenaren niet op vakantie Veel Gorenaren hebben er dit jaar voor gekozen om niet op vakantie te gaan. Uit een poll op deze site blijkt dat 40% de vrije zomerdagen in het zogenoemde 'Rundhausen' hebben doorgebracht. […]