Informatiebord voor Gijminkbewoners

Voor de bewoners van de wijk ’t Gijmink is een informatiebord geplaatst vlak voor de Gijminkschool. Daarop zijn allerhande mededelingen te vinden en aankondigingen van de diverse activiteiten in de multifunctionele buurtvoorziening Villa70. Zo is nu te zien dat er komende zondag een samenzijn is in het kader van ‘Burendag’.
 
infobordgijmink

Gerelateerde berichten

  • Winkels in vroegere C1000-pand25 april 2013 Winkels in vroegere C1000-pand Het is de bedoeling om diverse winkels onder te brengen in het voormalige gebouw van de C1000-supermarkt in de Schoolstraat. De Goorse particuliere belegger Aan de Stegge heeft het pand […]
  • Bingo bij De Reggevliegers17 februari 2014 Bingo bij De Reggevliegers De Goorse Postduivenhoudersvereniging De Reggevliegers organiseert komende woensdag weer een bingo. In het eigenclubgebouw aan de Gruttostraat zijn er diverse prijzen te winnen waaronder […]
  • Tuincursus bij De Reggehof?7 juli 2014 Tuincursus bij De Reggehof? Het Creatief Centrum van De Reggehof is aan het inventariseren of er in de Hof van Twente belangstelling is voor een tuincursus voor volwassenen in het komende najaar of in het voorjaar […]
  • Bingo bij De Goorse Reggevliegers14 december 2013 Bingo bij De Goorse Reggevliegers Bij de Goorse Postduivenvereniging De Reggvliegers is de bingo terug van weggeweest. Komende woensdag, de 18e december, is iedereen die mee wil spelen welkom in het clubgebouw van de […]
  • EVE wint ontwerpwedstrijd gevel19 december 2013 EVE wint ontwerpwedstrijd gevel EVE Architecten uit Nijverdal heeft de prijsvraag voor het ontwerp van de gevel aan de steeg Binnenstraat Goor gewonnen. De Gemeente en ondernemersvereniging Goor Collectief nodigden […]