SHG zoekt foto’s ‘oude’ postkantoor

De stichting Historisch Goor zoekt oude foto’s van het voormalige postkantoor aan de Stationslaan. Archivaris Frans Pleumeekers is met name geïnteresseerd in prenten van het interieur van het gebouw dat al jaren te koop staat. Contact via sthg333@nullplanet.nl.

oudepostkantoor

Gerelateerde berichten

  • Spoorstraat in de vorige eeuw…18 maart 2014 Spoorstraat in de vorige eeuw… Foto's en ansichtkaarten uit het grijze verleden staan de komende periode centraal in het Goors Historisch Museum. Een groot aantal exemplaren van straten en gebouwen uit de vorige eeuw […]
  • 20 maart 2013 Koningsboom al geplant in Goor De kans dat Goor een koningsboom zal krijgen in het kader van de troonwisseling is niet zo heel groot. De andere kernen in de Hof van Twente lijken eerder in aanmerking te komen voor de […]
  • Toen Goor nog een duiktoren had…30 juli 2014 Toen Goor nog een duiktoren had… Tijdens deze zomerse periode is het gemis van een (buiten)zwembad in Goor voelbaar bij de bevolking in 't Twentse Haagje. Jongeren moeten dezer dagen naar Markelo, Delden of een waterplas […]
  • Tentoonstelling 750 jaar Goor10 mei 2013 Tentoonstelling 750 jaar Goor De viering van het feit dat Goor 750 jaar geleden stadsrechten kreeg komt rap dichterbij. In de komende weken wordt het centrum versierd en zullen ook de buurten beginnen met de […]
  • 5 november 2013 Uitreiking Kapteinbrommer aan Groene Kruis Zeker in deze donkere herfstmaanden duikt de redactie met veel genoegen in de koffer met oude foto’s uit het rijke Goorse verleden. Vandaag een prachtige prent van Gerrit Verdriet. Hij was […]