Filmhuis Alleman draait film Argo

In Filmhuis Alleman draait woensdag de film Argo. De aanvang van de film is om 20.00 uur. Argo vertelt het verhaal van de geheime reddingsoperatie van zes Amerikanen die vastzitten in Iran. Het verhaal onthult de waarheid achter de gijzelingscrisis in Iran, die decennia lang voor het publiek verborgen is gehouden.

argo

Gerelateerde berichten

  • drive26 januari 2013 Een gevaarlijke rit in Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag de actiedrama Drive. De film gaat over een stuntman die aardig bijverdient als bestuurder van vluchtauto's in het criminele circuit. Echter alleen […]
  • img-171011-02710 februari 2013 De Heineken Ontvoering in Alleman Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag De Heineken Ontvoering. In de film over één van de meest spraakmakende criminele vergrijpen uit het Nederlandse verleden staat natuurlijk de […]
  • Filmhuis Alleman toont Het Diner19 mei 2014 Filmhuis Alleman toont Het Diner Filmhuis Alleman vertoont woensdag de dramatische thriller Het Diner, naar het boek van Herman Koch. De film gaat over twee echtparen die bij elkaar komen voor een diner in een restaurant, […]
  • 100200401185032528 februari 2013 Franse film woensdag in de Hofkerk In de Klokkenkamp van de Hofkerk wordt woensdag de film Des Hommes et Des Dieux gedraaid. Deze film vertelt het verhaal van een waargebeurde tragedie, die plaatsvond in Algerije in 1996. […]
  • intouchables13 januari 2013 Filmhuis Alleman vertoont Intouchables Komende dinsdag begint Filmhuis Alleman het jaar 2013 met de vertoning van de film Intouchables. Intouchables is een op feiten gebaseerde komische drama over een Senegalese jongeman die de […]