Opstopping…

Het Weversplein is niet meer vanuit de Binnenstraat te bereiken. Dat levert al een aantal dagen hachelijke situaties op in het Goorse centrum. Veel automobilisten willen via de Binnenstraat naar de supermarkten op het Weversplein, maar stuiten op bloembakken. De hernieuwde Binnenstraat is gereed, maar niet meer toegankelijk voor auto’s. Er wordt echter niet aangegeven dat het een doodlopende weg is geworden. Na gekeerd te hebben, kunnen de automobilisten hun weg weer vervolgen. Het Weversplein is vanaf de Grotestraat nog wel via de Possestraat te bereiken.

weversplein3

Gerelateerde berichten

  • Centrum-kerstbomen teruggevonden op terras De Zon27 december 2015 Centrum-kerstbomen teruggevonden op terras De Zon Een bericht van horecaondernemer Jan de Bruin van Grand Café de Zon deze ochtend. De uitbater constateerde dat er iemand aan de haal is gegaan met de veelbesproken kerstbomen langs de […]
  • Heren Olympia onderuit in topper6 oktober 2009 Heren Olympia onderuit in topper De tafeltennisheren van Olympia zijn er in de topper niet in geslaagd om te stunten bij koploper Lochem. In het Gelderse werd het 6-4 voor de thuisploeg, beter bekend als De Toekomst 3. […]
  • 40 jaar puzzeltheek…13 november 2017 40 jaar puzzeltheek… Een jubileum voor de Puzzeltheek in ‘t Twentse Haagje. Deze week viert zij haar achtste lustrum. In januari 1976 begon men na een oproep niet veel later met 80 puzzels bij de uitleen in de […]
  • Voice-audities voor Hoftalenten1 november 2017 Voice-audities voor Hoftalenten De 21e editie van Hoftalenten krijgt een 'Voice of Holland'-opzet. Om tot negen finalisten te komen zal op woensdag 15 november een auditie worden gehouden waarin de coaches Femke Bleeker, […]
  • Geen 4×100 meter wissel voor Schreuder op EK21 juli 2010 Geen 4×100 meter wissel voor Schreuder op EK Hinkelien Schreuder zal bij de Europese kampioenschappen langebaan, komende maand in het Hongaarse Budapest, niet deelnemen aan de 4x100 meter wisselslag. Door afwezigheid van de […]