Opstopping…

Het Weversplein is niet meer vanuit de Binnenstraat te bereiken. Dat levert al een aantal dagen hachelijke situaties op in het Goorse centrum. Veel automobilisten willen via de Binnenstraat naar de supermarkten op het Weversplein, maar stuiten op bloembakken. De hernieuwde Binnenstraat is gereed, maar niet meer toegankelijk voor auto’s. Er wordt echter niet aangegeven dat het een doodlopende weg is geworden. Na gekeerd te hebben, kunnen de automobilisten hun weg weer vervolgen. Het Weversplein is vanaf de Grotestraat nog wel via de Possestraat te bereiken.

weversplein3

Gerelateerde berichten

  • 7 januari 2013 Golianek neemt afscheid van Petrus en Pauluskerk Rafael Golianek heeft zondag afscheid genomen van de Petrus en Pauluskerk. De Poolse pastor was ruim twee jaar verbonden aan de Heilige Geest Parochie, waartoe de Goorse Katholieke Kerk […]
  • Ongeval op de N346 nabij Goor19 augustus 2014 Ongeval op de N346 nabij Goor Verkeer op de N346 tussen Goor en Lochem ondervindt momenteel hinder van een ongeval. Op het rechte stuk tussen de Weldammerbrug en de Kanaalbrug zijn twee auto's ter hoogte van Eternit […]
  • Hernieuwd Kerkplein krijgt vorm3 oktober 2013 Hernieuwd Kerkplein krijgt vorm De vernieuwing van het Kerkplein in Goor begint langzamerhand vorm te krijgen. Donderdag zijn de eerste stenen gestraat. Op het Kerkplein wordt een verhoogd verkeersplein aangelegd. Ook […]
  • 5 juni 2013 Vlaggen Goor 750 jaar al goed zichtbaar Op steeds meer plekken in Goor is te zien dat 't Twentse Haagje klaar is voor de viering van 750 jaar stadsrechten. Verschillende straten zijn al versierd en op diverse locaties zijn de […]
  • hdc36 mei 2014 Waarschuwing voor hondenbezitters Een vaste bezoeker van Goorsnieuws maakt zich zorgen om hondenbezitters in de omgeving van de Nachtegaalstraat. Bij het grasstrook aan de Nachtegaalstraat zou gisteravond en vanmorgen […]