Spelen en gezelligheid

De nationale Burendag is ook in Goor niet onopgemerkt voorbij gegaan. Onder meer in de buurt van de Iependijk en De Braak trok een sportieve outfit aan en ging de strijd met elkaar aan. Het werd een gezellige dag met veel fanatisme. De winnaars ontvingen een mooie beker. Burendag is een jaarlijks terugkerend evenement. Het is een dag waarop buren gezellig samen komen en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

burendag3

Gerelateerde berichten

  • Vrachtwagen veroorzaakt overlast op Deldensestraat10 februari 2014 Vrachtwagen veroorzaakt overlast op Deldensestraat Een vrachtwagen met een buitenlands kenteken heeft maandagmorgen de overlast veroorzaakt op de Deldensestraat. Vlak voor het kruispunt De Poste kwam de vrachtwagen in de berm terecht, […]
  • 2 april 2013 Banier Goor Collectief vermist Een banier van ondernemersvereniging Goor Collectief is sinds vorige week verdwenen. Waarschijnlijk is de banier, die voor bakkerij Nollen hing, door de harde wind losgeraakt. Diegene die […]
  • Grafvandaal opnieuw in de fout29 april 2014 Grafvandaal opnieuw in de fout De 59-jarige vrouw uit Hof van Twente is zondag opnieuw betrapt op het stelen van bloemen, planten en een beeldje van graven op een kerkhof. De grafvandaal, die eerder al werd aangehouden […]
  • communie201310 december 2013 Eerste heilige communie in PP-kerk De Petrus en Paulus kerk te Goor is aangewezen als de plek waar de Eerste Heilige Communie zal worden uitgereikt aan kinderen uit Goor, Markelo, Diepenheim en Ambt-Delden. De kinderen van […]
  • kerkpleinklaar24 oktober 2013 Kerkplein gereed en open voor verkeer Het Kerkplein is helemaal klaar en sinds vandaag ondervinden automobilisten geen hinder meer van de werkzaamheden op de drukke kruising. Woensdag is de laatste hand gelegd aan het […]