GFC in slotfase onderuit bij Lochem

GFC heeft zondag de eerste nederlaag van het seizoen geleden. De ploeg van trainer Iwan Bult ging met 2-1 onderuit bij SP Lochem. De koploper had wel wat fortuin nodig om de zege over de streep te trekken. Bij de eerste goal werd GFC in de omschakeling gekraakt. De Goorse formatie kwam wel langszij. Kick Ditzel schoot van afstand indrukwekkend raak. In de slotfase van het tweede bedrijf drong de thuisploeg meer aan. In de tachtigste minuut profiteerde Lochem van een fout achterin. GFC probeerde het nog wel in extremis maar de kopbal van Edo Schnieder werd van de lijn gehaald. GFC wacht overigens ook nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. 

lochemgfc2

Doelpuntenmaker Kick Ditzel.

 lochemgfc1

Een inzet van Edo Schnieder wordt van de lijn gehaald.

lochemgfc4

Joran Krabbenbos haalt uit.

lochemgfc5

Lex Ditzel.

lochemgfc6

Nieuwkomer Arthur Schoneveld.

lochemgfc3

Kick Ditzel.