Hector vecht zich terug in Hengelo

hectorlogoHector heeft vanmiddag een verdienstelijk punt overgehouden aan het treffen in en tegen Hengelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra behield de ongeslagen status na een duel waarin de terugkeer van Christian Haverslag belengrijk bleek. Na een zwakke eerste helft kwamen de groen witten vlak na rust vlot op een 2-0 achterstand. Dat was voor de oefenmeester uit Almelo het sein om Haverslag in te brengen. Hij begon op de bank na een vakantie van drie weken. Het werd 2-1 door Unal Kell die een afgeslagen bal binnenwerkte. De gelijkmaker viel uit een hoekschop. Sjoerd Koster kopte binnen en stelde het punt veilig. “We hadden ook nog wel kunnen winnen”, zegt Dijkstra “Toch moeten we tevreden zijn met het gelijke spel. We hebben zeven punten uit drie wedstrijden en daar zijn we heel blij mee.”