“We voelen ons twee keer gepakt…”

renevanommenkleinHet incident op sportpark ’t Doesgoor waarbij gistermorgen een 30-jarige speler van Hector gewond raakte en waarbij een speler van EGVV uit Gelselaar werd opgepakt, dreunt nog na bij de Goorse club. “Verschrikkelijk dat dit gebeurd is en weer bij ons het complex”, zegt voorzitter Rene van Ommen (foto) van de groen-witten. “We voelen ons eigenlijk dubbel gepakt in één jaar, want evenals in maart (toen werd een scheidsrechter aangevallen door een speler van PH Almelo red.) staan we machteloos. Het zijn in beide gevallen dolle eenmansacties van jongens die niet bij ons spelen. We hebben in beide gevallen ook zelf de politie erbij gehaald, omdat onze ervaringen met de sancties van de KNVB niet altijd even goed zijn en wat ons betreft niet doortastend genoeg.”

“Dat we daarmee dan sneller het nieuws halen is een consequentie maar nemen we voor lief”, vervolgt de preses. “We zijn zo enorm goed bezig met Hector en zitten op alle fronten in de lift. Naast het sportieve aspect oogsten we veel lof voor onze sociale projecten met kinderopvang Triangel en de ouderen. Dat dit dan gebeurt, is niet wat wij willen en we doen er alles aan om het te vermijden, maar je hebt niet altijd invloed op het gedrag van individuen. In dit geval hebben we uitstekende communicatie en verstandhoudingen met EGVV, zoals we dat ook nog steeds met PH hebben na wat er in maart gebeurde. Daarmee is een hechte band ontstaan. Dat is het enige voordeel wat je mee hebt, maar voor de rest hoop ik dat ons dit voor eeuwig bespaard blijft in de toekomst”, aldus Van Ommen.  

Gerelateerde berichten

  • Ruben van den Burg wint grote Sales verkiezing8 maart 2018 Ruben van den Burg wint grote Sales verkiezing  Ruben van den Burg (37) is winnaar geworden van de landelijke Sales verkiezing. Samen met drie finalisten streed de Gorenaar in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk om de  prijs.Van den Burg, […]
  • rembrandtstraat29 februari 2013 Brandweer spoelt in Rembrandtstraat De Goorse brandweer moest vanmiddag in actie komen in de Rembrandtstraat. Daar was sprake van een benzine- of terpentinelucht vanuit het riool. De brandweer heeft het riool gespoeld met […]
  • Genieten van Twentse humor…23 april 2009 Genieten van Twentse humor… Artiest zijn en zorgverlener. Het ligt in Goor dicht bij elkaar. De medewerkers van woonzorgcentrum De Stoevelaar bewezen dat gisteravond tijdens de zogeheten Bonte Avond. Op eigen […]
  • Apollo-project moet Goorse muzikantjes ‘wakker’ maken14 april 2015 Apollo-project moet Goorse muzikantjes ‘wakker’ maken Een goed gevulde Reggehof met 75 kinderen uit groep 5 van vier Goorse basisscholen én hun ouders en leerkrachten. Het orkest van Apollo bracht daar met de kinderen de voorstelling 'Wieger […]
  • Geen Corona-besmettingen in Goor3 augustus 2020 Geen Corona-besmettingen in Goor Ook in de afgelopen twee weken is de teller op 0 blijven staan voor wat betreft het aantal Corona-besmettingen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. Dat blijkt uit de […]