“We voelen ons twee keer gepakt…”

renevanommenkleinHet incident op sportpark ’t Doesgoor waarbij gistermorgen een 30-jarige speler van Hector gewond raakte en waarbij een speler van EGVV uit Gelselaar werd opgepakt, dreunt nog na bij de Goorse club. “Verschrikkelijk dat dit gebeurd is en weer bij ons het complex”, zegt voorzitter Rene van Ommen (foto) van de groen-witten. “We voelen ons eigenlijk dubbel gepakt in één jaar, want evenals in maart (toen werd een scheidsrechter aangevallen door een speler van PH Almelo red.) staan we machteloos. Het zijn in beide gevallen dolle eenmansacties van jongens die niet bij ons spelen. We hebben in beide gevallen ook zelf de politie erbij gehaald, omdat onze ervaringen met de sancties van de KNVB niet altijd even goed zijn en wat ons betreft niet doortastend genoeg.”

“Dat we daarmee dan sneller het nieuws halen is een consequentie maar nemen we voor lief”, vervolgt de preses. “We zijn zo enorm goed bezig met Hector en zitten op alle fronten in de lift. Naast het sportieve aspect oogsten we veel lof voor onze sociale projecten met kinderopvang Triangel en de ouderen. Dat dit dan gebeurt, is niet wat wij willen en we doen er alles aan om het te vermijden, maar je hebt niet altijd invloed op het gedrag van individuen. In dit geval hebben we uitstekende communicatie en verstandhoudingen met EGVV, zoals we dat ook nog steeds met PH hebben na wat er in maart gebeurde. Daarmee is een hechte band ontstaan. Dat is het enige voordeel wat je mee hebt, maar voor de rest hoop ik dat ons dit voor eeuwig bespaard blijft in de toekomst”, aldus Van Ommen.  

Gerelateerde berichten

  • Bijtend draaigatje of ‘de achterbokse antrekk’n´31 mei 2020 Bijtend draaigatje of ‘de achterbokse antrekk’n´ Onze vaste briefschrijver en volger van alle raadsvergaderingen, Carel Groothengel, is weer eens in de pen geklommen. Dit keer is hij erg kritisch op de gemeenteraadsleden van het CDA die […]
  • Kunsttapijt op ’t Doesgoor17 augustus 2016 Kunsttapijt op ’t Doesgoor Met gepaste trots presenteerden de vrijwilligers van SV Hector het nieuwe kunsttapijt aan de wethouders Scholten en Van Zwanenburg. Beide ambtenaren zijn content over de voortgang van het […]
  • 130310 PolitieHector216 maart 2013 Geslagen scheidsrechter in gesprek met dader De speler van PH Almelo die vorige week in Goor door het lint ging na de wedstrijd tegen Hector A1 is vandaag in gesprek gegaan met de Goorse scheidsrechter die hij vorige week naar de […]
  • Hofteam klopt derde divisionist PH2 oktober 2014 Hofteam klopt derde divisionist PH Het zogenoemde Hofteam heeft gistervond een spectaculaire zege geboekt. De ploeg met een selectie van C-junioren klopte derde divisionist PH in een oefenduel met 5-4. Bij rust was het nog […]
  • Goorse wegen glad, meisje raakt gewond21 januari 2016 Goorse wegen glad, meisje raakt gewond Het was op veel plaatsen in Goor spiegelglad gisteravond. Veel wegen, met name in de woonwijken waar niet preventief gestrooid is, werden geteisterd door opvriezing. Op de Hogenkamp raakte […]