Hockeydames overtuigen, heren gelijk

jandebruingmhcDe hockeydames van GMHC boekten een monsterzege tegen Oude Ijsselstreek. De uitwedstrijd werd door de ploeg van trainer Rens van Zoelen met 8-0 gewonnen en had eigenlijk veel hoger uit moeten vallen. De heren speelden op eigen veld een enerverend duel tegen Haackey. Na een uitstekende eerste helft kwamen de Goorse mannen met 3-0 voor maar die voorsprong werd verspeeld in de loop van het duel. Bij een achterstand van 3-4 leek een nederlaag dichtbij maar door een treffer van Jeroen Derksen werd het toch nog 4-4 en apkte de ploeg van coach Jan de Bruin (foto) alsnog een punt.

Gerelateerde berichten

  • Blauwe munten-avond bij De Ster (Adv)17 februari 2014 Blauwe munten-avond bij De Ster (Adv) Het was al aangekondigd en komende vrijdagavond is het zover. Een ieder die nog in het bezit van de zogenoemde blauwe Stermunten kan die op gaan maken tijdens een bijzondere avond waarin […]
  • Poortman winnaar met flessenzender27 februari 2019 Poortman winnaar met flessenzender Gorenaar Jan Poortman heeft beste flessenzender van Nederland gebouwd. De radiofanaat bouwde thuis een zender na zoals deze in de jaren vijftig tijdens de watersnoodramp in Zeeland binnen […]
  • Gefelciteerd24 januari 2011 Gefelciteerd Het was super gezellig afgelopen Zaterdag !!!
  • Twenthe overtuigt bij seizoensouverture8 september 2013 Twenthe overtuigt bij seizoensouverture Twenthe Goor is overtuigend begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis won simpel van Hengelo, dat net als Twenthe degradeerde uit de derde klasse. […]
  • Van der Heide tweede in Eiberrun21 mei 2012 Van der Heide tweede in Eiberrun Michel van der Heide is zondag tweede geworden in de Eiberrun in Eibergen. Onder warme omstandigheden legde de atleet van AV Goor ’75 de tien Engelse Mijlen af in 1.00,40 uur. Daarmee […]