Kennismaken met atletiek in Goor

De Goorse jeugd wordt in de komende drie weken uitgenodigd om op sportpark De Horst kennis te maken met de beoefening van de atletieksport. De jeugd van 6 tot en met 16 jaar kan vrijblijven meedoen op maandag van 18.00-19.30 uur en woensdag van 17.45-19.00 uur. De volwassenen die interesse hebben kunnen op woensdag een training volgen van 19.00-20.30 uur. Meer informatie via deze link en telefoonnummer 0547-275590.

avgoorspringen

Gerelateerde berichten

  • Gezamenlijke nieuwjaarsloop Goorse sportclubs17 december 2013 Gezamenlijke nieuwjaarsloop Goorse sportclubs De Goorse sportclubs organiseren op zondag 5 januari in samenwerking met de stichting Goor 750 jaar een speciale en gezamenlijke verenigingsloop over 6 en 10 kilometer. De […]
  • Kennismaken met volleybal17 maart 2011 Kennismaken met volleybal Volleybalvereniging Dynamiek uit Goor organiseert komende dinsdag een open training voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar. Telgen die graag een keer willen komen, kunnen dan kennis maken […]
  • Volleybaltraining Dynamiek dinsdag8 november 2013 Volleybaltraining Dynamiek dinsdag Volleybalvereniging Dynamiek organiseert dinsdag een open training voor basisschoolleerlingen. Kinderen die graag een keer willen komen volleyballen, kunnen terecht. De training zal […]
  • Extra trainingsavonden AV Goor29 mei 2012 Extra trainingsavonden AV Goor De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert vanaf morgen open trainingsavonden in aanloop naar de open baanwedstrijd die zij op vrijdag 6 juli organiseren op sportpark De Horst. […]
  • kampioenschapheren57 april 2013 ZPC De Hof 5 overtuigend kampioen De waterpoloheren van ZPC De Hof 5 hebben zich zaterdag tot kampioen gekroond. De wedstrijd tegen Enschede 6 werd met 18-6 gewonnen, waardoor de champagnefles geopend kon worden. De […]