EGVV-speler nog steeds vast (Update)

De speler van EGVV 2 die gisteren werd gearresteerd op ’t Doesgoor zit nog steeds vast. De 36-jarige inwoner van de gemeente Berkelland wordt verdacht van zware mishandeling. Hij trapte een 30-jarige Gorenaar hard tegen het lichaam. Deze raakte daarbij gewond en moest naar het ziekenhuis worden afgevoerd. Hij is inmiddels weer thuis en heeft een gebroken rib. Hij deed wel aangifte waarop de politie kwam en de Gelderse speler meenam. Er zal ook aangifte worden gedaan tegen de speler van Hector. Hij heeft volgens de EGVV-ers een speler na een sliding een knietje tegen het hoofd gegeven toen deze op wilde staan.

In TC/Tubantia zegt secretaris Reurink van de club uit Gelselaar. “We gaan ook aangifte doen. Dat is gisteren niet gelukt, maar dat gaat zeker gebeuren.” De speler van EGVV die nu nog vast zit is inmiddels door zijn eigen club geschorst. Ook Hector gaat de zaak intern uitgebreid onderzoeken.

 

UPDATE: De speler uit Gelselaar is inmiddels vrij. De besturen van beide clubs gaan later deze week met elkaar om tafel. Ook de KNVB zal een tuchtzaak starten. Deze staat los van de onderzoeken van de politie.