Konijntje aan komen lopen Putterstraat

In de Putterstraat is een heel klein bruin konijntje aan komen lopen. Bent u het konijntje kwijt, of weet u van wie deze is, dan ontvangt de redactie uw reactie graag via de mail.  

jb konijntje putterstraat

Gerelateerde berichten

  • Sleutelbos gevonden in Berkenstraat18 april 2013 Sleutelbos gevonden in Berkenstraat Maranda heeft vandaag in de Berkenstraat ter hoogte van huisnummer 31 een sleutelbos gevonden. Bent u uw sleutels kwijt, neem dan contact op met Maranda op telefoonnummer 0547-850220 of via mail.
  • Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd17 augustus 2015 Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd Dierenambulance Hof van Twente vraagt met spoed uw hulp om de eigenaar van een loslopende hond op te kunnen sporen. De angstig ogende hond stak de weg tussen Goor en Markelo over. Het gaat […]
  • konijn_gevonden24 april 2012 Konijn gevonden op landgoed Heeckeren Karin Dekkers heeft vandaag op landgoed Heeckeren, aan de Kloosterlaan waar tot 1988 het klooster was gevestigd, een tam konijn gevonden. Het is een lief aanhalig  grijs/wit mannetje. Bent […]
  • Jeroen op zoek naar poes Caillou (Update)7 mei 2014 Jeroen op zoek naar poes Caillou (Update) In de categorie vermiste huisdieren vandaag een oproep van Jeroen: "Wij zijn sinds gisteravond onze zieke Caillou (roepnaam kajoe) kwijt. Hij heeft nierfalen en we zijn bang dat hij zich […]
  • Oma-fiets gevonden Hogenkamp5 februari 2013 Oma-fiets gevonden Hogenkamp Bij het speeltuintje aan de Hogenkamp staat al ruim een week een fiets geparkeerd. Het is een zwarte oma-fiets met een bruin zadel. Bent u de eigenaar, neem dan contact op via […]