Cliff Kloots vierde op TT-circuit

Tijdens BSB-wedstrijden op het TT-circuit in Assen heeft Cliff Kloots laten zien dat hij de weg naar boven heeft gevonden. Na wat pech in de opening van het seizoen heeft hij de laatste weken enkele top klasseringen weten te bemachtigen. Dit weekend werd hij zelfs vierde, nadat hij als zevende had getraind. 

cliffkloots2

Gerelateerde berichten

  • Nationale Daltondag op ’t Gijmink19 maart 2013 Nationale Daltondag op ’t Gijmink De Gijminkschool doet woensdag mee aan de Nationale Daltondag. De Goorse school nodigt alle ouders van de leerlingen en ouders van potentiële leerlingen uit om een duidelijk beeld van het […]
  • Wederom zomerfeest bij De Whee23 augustus 2018 Wederom zomerfeest bij De Whee Café De Whee organiseert volgend weekend weer een slotfeest van de zomervakantie. The End of Summer Party begint op vrijdag met een feest met muziek uit de jaren '70, '80 en '90. Een dag […]
  • Voetbalgeluk…9 mei 2019 Voetbalgeluk… Een nationaal voetbalfeest is uiteen gespat na de nachtmerrie van gisteren in de Johan Cruijff Arena en dat dreunt ook bij Ajax-fans nog even na in Goor en omgeving. Ook bij een […]
  • Organisatie Beachsoccer is strijdbaar25 augustus 2015 Organisatie Beachsoccer is strijdbaar De vechtpartij die een einde maakte aan het Beachsoccertoernooi afgelopen zondag, dreunt nog na bij de organisatie. "Ik ben er nog goed ziek van" zegt Robin Veenstra. De spin het web van […]
  • Rode Kruis organiseert kerstmiddag11 december 2012 Rode Kruis organiseert kerstmiddag Het Nederlandse Rode Kruis van de Hof van Twente organiseert zaterdag een kerstmiddag in de Hofkerk van Goor. Een groep zangers en zangeressen laat belangstellenden kennis maken met […]