Meldpunt wonen, welzijn en zorg in Goor

Het nieuwe Meldpunt Hof van Twente voor alle vragen over wonen, welzijn en zorg wordt gevestigd in het voormalige witte schoolgebouw aan de Rozenstraat in Goor. Daar gaan het Steunpunt Mantelzorg HvT, de Stichting Informele Zorg (SIZ), de Stichting Welzijn Ouderen, MEE Twente en de gemeente Hof van Twente voortaan samenwerken. Het meldpunt helpt inwoners om maatschappelijk actief te blijven en eigen kracht te stimuleren en is vanaf 1 oktober 2013 tijdens werkdagen geopend van 9.00 uur tot 13.00 uur. Komende donderdag wordt het meldpunt officieel geopend door wethouder van Zwanenburg. Dat gebeurt bij de start van de open dag waarvoor iedereen is uitgenodigd.

logomeldpunthofvantwente

Gerelateerde berichten

  • Start ondernemersloket Hof van Twente3 juli 2013 Start ondernemersloket Hof van Twente Ondernemers uit Hof van Twente kunnen vanaf 1 juli terecht bij het ondernemersloket. Op een speciale website is informatie te vinden over alles waar een ondernemer mee te maken kan […]
  • pascal g4 maart 2014 Goorse verkrachter vijf jaar in de cel Pascal G. moet vijf jaar de cel in voor het verkrachten van zijn minderjarige stiefdochter. Dat heeft de rechtbank in Leeuwarden dinsdag bepaald. De 40-jarige Gorenaar heeft zijn […]
  • 6 juli 2013 Start bouw tijdelijke huisvesting bij Stoevelaar Aannemer Plegt Vos begint naar verwachting half augustus met de voorbereiding voor de tijdelijke huisvesting in de tuin van woonzorgcentrum De Stoevelaar. De bouwvergunning is vorige week […]
  • Asbestontruiming woningen Van Kollaan19 augustus 2014 Asbestontruiming woningen Van Kollaan Ze waren al even niet meer gesignaleerd in Goor: de mannetjes in de welbekende witte maanlandingspakken. Vandaag zijn zo'n tien medewerkers van een ontruimingsbedrijf aan het werk om […]
  • IJs-Fontana…24 maart 2013 IJs-Fontana… We schrijven 24 maart 2013. Lente in Goor met wind en vrieskou. Het is 'killing' voor de winkeliers die hun waar toch hebben uitgestald op deze koopzondag maar het levert wel fraaie […]