Meldpunt wonen, welzijn en zorg in Goor

Het nieuwe Meldpunt Hof van Twente voor alle vragen over wonen, welzijn en zorg wordt gevestigd in het voormalige witte schoolgebouw aan de Rozenstraat in Goor. Daar gaan het Steunpunt Mantelzorg HvT, de Stichting Informele Zorg (SIZ), de Stichting Welzijn Ouderen, MEE Twente en de gemeente Hof van Twente voortaan samenwerken. Het meldpunt helpt inwoners om maatschappelijk actief te blijven en eigen kracht te stimuleren en is vanaf 1 oktober 2013 tijdens werkdagen geopend van 9.00 uur tot 13.00 uur. Komende donderdag wordt het meldpunt officieel geopend door wethouder van Zwanenburg. Dat gebeurt bij de start van de open dag waarvoor iedereen is uitgenodigd.

logomeldpunthofvantwente

Gerelateerde berichten

  • Hector pakt eerste punt na doelpuntlose remise4 oktober 2009 Hector pakt eerste punt na doelpuntlose remise Hector is na vijf wedstrijden eindelijk van de hatelijke nul af. De ploeg van trainer Ate Relker bleef op bezoek bij KOSC steken op 0-0. Voor rust waren de grootste kansen voor Hector, […]
  • Fleetwood Mac, Taptoe en Doedag…20 september 2019 Fleetwood Mac, Taptoe en Doedag… Weer een mooie volle evenementenagenda voor Goor dit weekeinde. Te beginnen met 'Fleetwood Mac The incredible story' vanavond in De Reggehof, waar het muzikale verhaal van de Britse band […]
  • Nagenieten op internet…1 juli 2016 Nagenieten op internet… De week na Schoolfeest is de week van het lichamelijk herstel en de week van het nagenieten van een machtig mooi feest. Daar is onder meer de veelbekeken fotopagina van deze site voor, […]
  • Fietsendief actief in De Wijnkamp13 oktober 2015 Fietsendief actief in De Wijnkamp De criminaliteit is welig aan het tieren in de Wijnkamp. Na het floravandalisme is bewoner Ivan van Dam namelijk voor de tweede keer in een mum slachtoffer geworden van een brute […]
  • Max is de Keizer22 mei 2011 Max is de Keizer Hé Max (de Keizer van het leven) van harte proficiat met deze prachtige mijlpaal in je leven. Dat je nog vaak mag genieten zoals op deze foto.