Leden Shining Stars in de spotlights

Bij Vrouwenkoor Shining Stars zijn er tijdens de repetitie-avond een aantal leden in het zonnetje gezet. Vijf dames zijn namelijk al vijftien jaar lid van van het vrouwenkoor. De gefêteerde dames waren zeer verrast toen ze werden gehuldigd. Naast een grote bos bloemen kregen ze ook een waardebon uitgereikt. Op de foto ziet u van links naar rechts Iris Gelen, Nicole Gelen, Joke Lunding, Marleen Middelkamp en Moniek Semmekrot.

img-20130918-wa0008

Gerelateerde berichten

  • Morsink verplaatst scooterhandel25 mei 2012 Morsink verplaatst scooterhandel Morsink heeft de scooters verhuisd naar de Deldensestraat. De tweewieler-ondernemer heeft zijn oude pand gerenoveerd. De ruim 600m2 wordt nu volledig in gebruik genomen door scooters. De […]
  • Michelle zoekt haar zegelring19 oktober 2017 Michelle zoekt haar zegelring Michelle is haar zegelring verloren. De ring is goudkleurig en voorzien van een zwarte steen. Ze is deze afgelopen zaterdag verloren. Heeft u de ring gevonden, neem dan contact op met de […]
  • Topzangeressen in Goorse Kerstrevue9 december 2019 Topzangeressen in Goorse Kerstrevue Komend weekeinde is het zover. Dan zijn de eerste twee voorstellingen van de Grote Goorse Kerstrevue. De show van het cabaretduo Eeftink/Schabbink in zaal De Ster is een aaneenschakeling […]
  • Goorsnieuws komt met jaaroverzicht 20134 december 2013 Goorsnieuws komt met jaaroverzicht 2013 De redactie van Goorsnieuws.nl blikt in een extra krant volgende week nog één keer uitgebreid terug op het unieke jaar 2013. Het was een turbulent jaar voor Goor. Zo vierde ’t Twentse […]
  • Zeven bomen om bij Havezathe11 maart 2010 Zeven bomen om bij Havezathe Om de bouw van zorgappartementen mogelijk te maken aan de Goorse Lintelerweg mogen zeven bomen worden gekapt. Het gaat om vijf eiken en twee lindes. Een bezwaar van de stichting Behoud […]