Leden Shining Stars in de spotlights

Bij Vrouwenkoor Shining Stars zijn er tijdens de repetitie-avond een aantal leden in het zonnetje gezet. Vijf dames zijn namelijk al vijftien jaar lid van van het vrouwenkoor. De gefêteerde dames waren zeer verrast toen ze werden gehuldigd. Naast een grote bos bloemen kregen ze ook een waardebon uitgereikt. Op de foto ziet u van links naar rechts Iris Gelen, Nicole Gelen, Joke Lunding, Marleen Middelkamp en Moniek Semmekrot.

img-20130918-wa0008

Gerelateerde berichten

  • evelinedannenberg19 september 2012 Dannenberg 25 jaar lid van Goorse koren Eveline Dannenberg is onlangs gehuldigd, omdat ze al 25 jaar lid is van kinderkoor 'De Rakkertjes' en gemengdkoor 'Shining Stars'. Eveliene is begonnen in 1987 bij het kinderkoor, […]
  • Vrouwenkoor Shining Stars huldigt jubilea11 december 2014 Vrouwenkoor Shining Stars huldigt jubilea Vrouwenkoor Shining Stars heeft tijdens de repetitieavond twee leden mogen huldigen: Hennie Wagenvoort met haar 10-jarige jubileum en Marijke ten Berge met haar  20-jarige jubileum. Beide […]
  • Speldje voor jubilarissen Apollo13 maart 2017 Speldje voor jubilarissen Apollo Het was een week met veel bosjes bloemen en foto’s bij muziekvereniging Apollo. Naast het overdragen van de voorzittershamer werd ook een tiental leden in het zonnetje gezet wegens een […]
  • Onze Stem groeit weer13 april 2017 Onze Stem groeit weer De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem is weer groeiende. Dat werd het duidelijk tijdens de jaarvergadering deze week. Vorig jaar gaf het loedenaantal nog een lichte daling te […]
  • Overbeek start eigen beautystudio14 februari 2013 Overbeek start eigen beautystudio Goor is weer een schoonheidssalon rijker. Iris Overbeek is gestart met Beautystudio Iris. De Goorse is al jaren werkzaam in de schoonheidsbranche, maar is nu voor zichzelf begonnen. […]