Belangrijke Goorse verkeersader gesloten

kerkstraat3

De Kerkstraat, sinds jaar en dag en belangrijke verkeersader in Goor voor de af- aanvoer van verkeer naar Markelo en de A1, zit vanaf vandaag dicht. De uitvoering van het nieuwe mobiliteitsplan is in volle gang en nu is ook het gedeelte rondom de Hofkerk aan de beurt. Het autoverkeer wordt omgeleid en daardoor ontstaat elders in Goor ook de nodige verkeersoverlast. Fietsers kunnen er nog wel langs. Voor de kerk wordt een verhoogd verkeersplein aangelegd en de weg wordt ingericht als dertig-kilometer zone. Vanuit het centrum is de Wheeme en de Diepenheimseweg wel bereikbaar.

Gerelateerde berichten

  • logowvdv2 oktober 2013 De week van de veiligheid Komende maandag wordt in Goor door burgemeester Nauta het startsein gegeven voor de 'Week van de veiligheid'. Daarin worden door ondernemers, politie, gemeente, de brandweer en de […]
  • CAM neemt A1 Personeelsdiensten over5 maart 2014 CAM neemt A1 Personeelsdiensten over A1 Personeelsdiensten Goor heeft al haar activiteiten overgedragen aan Centrum Arbeid en Mobiliteit. Door het faillissement van de landelijke franchise-organisatie moest de Goorse […]
  • Postkantoor in de uitverkoop29 oktober 2011 Postkantoor in de uitverkoop Het Goorse postkantoor in de Stationslaan gaat aan de verkoop. Het was al langer bekend dat de activiteiten van TNT Post zich elders zouden concentreren. Nu is het gebouw in de etalage […]
  • Telefoonzaak Optie1 start door in Goor3 oktober 2013 Telefoonzaak Optie1 start door in Goor Het leek er even op dat de vestiging van Optie1 in Goor uit het straatbeeld zou verdwijnen, maar schijn bedriegt. Het pand van de telefoonwinkel aan de Grotestraat zit dicht, maar dat is […]
  • Gorenaren massaal bij uitzwaaifeest (met 2 video’s)14 mei 2011 Gorenaren massaal bij uitzwaaifeest (met 2 video’s) De gekte rondom FC Twente kent landelijk geen gelijke. De nationale pers meldde zich bij het viaduct in Enter, evenals een grote groep Goorse FC Twente supporters om het uitzwaaifeest van […]