Belangrijke Goorse verkeersader gesloten

kerkstraat3

De Kerkstraat, sinds jaar en dag en belangrijke verkeersader in Goor voor de af- aanvoer van verkeer naar Markelo en de A1, zit vanaf vandaag dicht. De uitvoering van het nieuwe mobiliteitsplan is in volle gang en nu is ook het gedeelte rondom de Hofkerk aan de beurt. Het autoverkeer wordt omgeleid en daardoor ontstaat elders in Goor ook de nodige verkeersoverlast. Fietsers kunnen er nog wel langs. Voor de kerk wordt een verhoogd verkeersplein aangelegd en de weg wordt ingericht als dertig-kilometer zone. Vanuit het centrum is de Wheeme en de Diepenheimseweg wel bereikbaar.

Gerelateerde berichten

  • Kater Jerry vermist bij de Spechtstraat9 september 2016 Kater Jerry vermist bij de Spechtstraat Loes Zwienenberg is op zoek naar haar kater. Jerry wordt sinds gisteravond vermist. De kater is zoekgeraakt in de omgeving van de Spechtstraat. Jerry heeft een chip. Als iemand iets gezien […]
  • Gemelde asbestlocaties onderzocht23 juni 2010 Gemelde asbestlocaties onderzocht De provincie Overijssel gaat volgende maand beginnen met het onderzoeken van de in 2006 gemelde asbestlocaties in en om Goor. De erven, paden, tuinen en wegen zijn vermoedelijk vervuild […]
  • Opnieuw fietsendiefstal op station9 februari 2010 Opnieuw fietsendiefstal op station En opnieuw is er een fiets ontvreemd op het station in Goor. Nadat een tijd geleden al meerdere fietsen werden gestolen, is vandaag ook een nieuwe Gazelle Chamonix (foto) ontnomen van de […]
  • Bruna Herman wordt Read Shop11 januari 2017 Bruna Herman wordt Read Shop Een verandering van een jarenlang trouw gezicht in het Goorse centrum. Bruna Herman gaat over op een andere formule. In de loop van het jaar zal de winkel worden omgeturnd tot The Read […]
  • Camouflage jas gevonden H. Heijermansstraat2 november 2018 Camouflage jas gevonden H. Heijermansstraat Een camouflage jas in de maat XL met capuchon is gevonden in de Herman Heijermansstraat. Mist u deze, dan kunt u contact opnemen met 06-19018660.