Oad Reizen failliet verklaard

joopterhaarHet familiebedrijf Oad Reizen is door de rechtbank failliet verklaard. Het personeel van de touroperator uit Holten is vanmiddag ingelicht. Er wordt nog gepraat over een mogelijke doorstart. Oad is groot gemaakt door Gorenaar Joop ter Haar (foto), die tevens beschermheer is van Apollo. Sinds 2009 staat zijn zoon Julius ter Haar aan het roer bij de touroperator. Het hoofdkantoor van Oad Reizen staat in Holten, maar het bedrijf heeft ook een vestiging aan de Breukersweg in Goor. Het Globe Reisburo aan de Grotestraat is ook onderdeel van Oad. Welke gevolgen het faillissement heeft voor de werknemers is nog niet bekend.

Gerelateerde berichten

  • hilbrink2 juli 2013 PvdA bezorgd over mogelijke schaliegaswinning De fractie van de PvdA Hof van Twente maakt zich zorgen over mogelijke schaliegaswinning in de gemeente Hof van Twente, zeker nu Goor expliciet genoemd wordt in een verslag gemaakt door […]
  • verkeer putterstraat2 juli 2013 Veel klachten over verkeer De wegwerkzaamheden zorgen voor veel klachten in ’t Twentse Haagje. De bewoners van de Putterstraat hebben zich verenigd nu de Scherpenzeelseweg is afgesloten door werkzaamheden. Volgens […]
  • Benteloos zalencentrum in Goorse handen29 september 2011 Benteloos zalencentrum in Goorse handen Het Bentelose zalencentrum 'Intens' is in Goorse handen. De financiering is verzorgd door de Goorse ondernemersfamilie Aan de Stegge die naast het gelijknamige bouwbedrijf in Goor ook […]
  • Nieuwe strooimachines in de Hof21 oktober 2010 Nieuwe strooimachines in de Hof Bijna de helft van de strooimachines die door de gemeente Hof van Twente in Goor en omgeving worden ingezet bij gladheid zal op korte termijn worden vervangen. Van de in totaal elf […]
  • Herdenking bombardement op Goor verplaatst15 maart 2020 Herdenking bombardement op Goor verplaatst De herdenking van het bombardement op Goor zal vanwege het Corona-wirus niet plaats vinden op dinsdag 24 maart, de dag dat het exact 75 jaar geleden is dat Goor werd getroffen. Het Comité […]