Oad Reizen failliet verklaard

joopterhaarHet familiebedrijf Oad Reizen is door de rechtbank failliet verklaard. Het personeel van de touroperator uit Holten is vanmiddag ingelicht. Er wordt nog gepraat over een mogelijke doorstart. Oad is groot gemaakt door Gorenaar Joop ter Haar (foto), die tevens beschermheer is van Apollo. Sinds 2009 staat zijn zoon Julius ter Haar aan het roer bij de touroperator. Het hoofdkantoor van Oad Reizen staat in Holten, maar het bedrijf heeft ook een vestiging aan de Breukersweg in Goor. Het Globe Reisburo aan de Grotestraat is ook onderdeel van Oad. Welke gevolgen het faillissement heeft voor de werknemers is nog niet bekend.

Gerelateerde berichten

  • Grote tak breekt af van boom8 juli 2014 Grote tak breekt af van boom Het stormachtige weer heeft vanavond rond 20:00 wederom een grote tak van een boom geveld. Dit keer was het bij de EmtĂ© aan de Da Costastraat. Kort na sluitingstijd brak de tak af en […]
  • Gaat u nog met vakantie?27 juli 2011 Gaat u nog met vakantie? Hoewel het weer anders doet vermoeden heeft het gros van de Gorenaren zomervakantie. Veel inwoners uit 't Twentse Haagje trekken deze zomer naar het zuiden om daar alle sores te vergeten. […]
  • Bert Eggink en Gerben Kappert op kieslijst Groen Links14 december 2017 Bert Eggink en Gerben Kappert op kieslijst Groen Links Groen Links doet in maart tijdens de komende raadsvergaderingen een hernieuwde poging om in de gemeenteraad van de Hof van Twente te komen. Er begin januari een lijst van twaalf kandidaten […]
  • Eikenprocessierups rukt weer op6 juni 2018 Eikenprocessierups rukt weer op De Eikenprocessierups is ook in Goor weer met een behoorlijke opmars bezig. Het beestje is aangetroffen in diverse bomen aan bijvoorbeeld de Markeloseweg en bij scholen op De Whee. […]
  • bokjeskukelnest14 februari 2013 Bokjesdrieling geboren bij Kukelnest Er is een heuse bokjes-drieling geboren bij kinderboerderij 't Kukelnest in Goor. Na een spannende bevalling bleek dat het trio gezond ter wereld is gekomen. Ook moeder geit maakt het […]