Weer graftrommel expositie aan Markeloseweg

De Stichting Historisch Goor exposeert op zondag 6 oktober voor de laatste keer dit jaar de graftrommel expositie. De tentoonstelling in de aula op de Algemene Begraafplaats aan de Markeloseweg in Goor is geopend van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

graftrommel

Gerelateerde berichten

  • Weer vakantiecondooms voor de jeugd16 juli 2012 Weer vakantiecondooms voor de jeugd Scala Jongerenwerk gaat ook dit jaar weer gratis condooms verstrekken aan jongeren uit Goor en omgeving in deze vakantieperiode. Vorig jaar ontstond landelijk commotie toen bekend werd dat […]
  • Goorse ijsvloer mist nog 2,5 centimeter22 januari 2019 Goorse ijsvloer mist nog 2,5 centimeter Er kan vandaag en morgen nog niet geschaatst worden op IJsbaan 't Slag in Goor. Een meting van het ijs leerde dat er op dit moment 4,5 centimeter ligt waar 7 centimeter vereist is. Er zal […]
  • Beste Derbyplayers gehuldigd19 september 2015 Beste Derbyplayers gehuldigd Een dag voor het begin van de eerste Goorse derby in het nieuwe seizoen zijn de winnaars van de laatste editie van de Derbyplayer of the Year-competitie, gehuldigd. Dat gebeurde in de […]
  • Gedenksteen krijgt definitief thuis op ’t Schild22 april 2015 Gedenksteen krijgt definitief thuis op ’t Schild De herinnerings-kei die ter ere van de Poolse bevrijders van Goor op 8 april werd onthuld, krijgt een definitief thuis op 't Schild. De locatie is gekozen vanwege het feit dat daar elk […]
  • SV Goor viert jubileum met feestavond8 januari 2013 SV Goor viert jubileum met feestavond SV Goor houdt komende zaterdag haar jaarlijkse feestavond bij café Buddy's. Op 12 januari bestaat de Goorse supportersvereniging van FC Twente precies vijf jaar. Van 20.00 tot 01.00 uur […]