Fietstas vermist na misverstand

In de categorie verloren artikelen vandaag fietstassen. “Ik heb mijn zwarte fietstas, merk New Looks met diverse dingen erin verloren, deze heb ik niet goed aan de fiets geklikt. Wie deze heeft gevonden kan contact opnemen met 0646491387 of 0547275158”, aldus Ceciel Schnieder.

Gerelateerde berichten

  • Fototoestel verloren bij het kanaal18 januari 2012 Fototoestel verloren bij het kanaal In de categorie vermiste artikelen deze week een fotocamera. “Afgelopen zondag ben ik mijn fototoestel een Sony DSC-H55 verloren aan de waterkant of parkeerplaats bij een bankje achter het […]
  • Vishandel De Graaf mist trapje (update)23 juni 2012 Vishandel De Graaf mist trapje (update) In de categorie vermiste voorwerpen vandaag een bijzonder verzoek: "Vishandel Jaap de Graaf heeft gisteren na de markt in de Herman Heijermanstraat zijn trapje vergeten mee te nemen. Heeft […]
  • Trouwring van Carlies vermist22 september 2018 Trouwring van Carlies vermist In de categorie vermiste voorwerpen een dierbare trouwring. Het gaat om de ring van Carlies Parr: "Ik ben deze waarschijnlijk gisteren verloren in de omgeving van het centrum, station of […]
  • Vishengel gevonden Kloosterlaanvijver (update)6 augustus 2014 Vishengel gevonden Kloosterlaanvijver (update) In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een gevonden vishengel. Aan de Kloosterlaanvijver is eerder deze week een karperhengel opgedoken door een attente bezoeker. De eigenaar kan […]
  • Fietssleutel gevonden op het Station6 oktober 2013 Fietssleutel gevonden op het Station In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een sleutelbos. "Op het station een sleutel bos gevonden van het merk Zadi. Een zwarte fietssleutel met een klein zwart sleuteltje", aldus […]