BVB weer te gast op toernooi GFC

De Duitse topclub Borussia Dortmund is ook dit jaar weer de buitenlandse blikvanger op het traditionele internationale C-toernooi van GFC. De ploeg was vorig jaar ook de sterkste. Het toernooi voor topvoetballers in de dop tot 14 jaar wordt op dinsdag 22 oktober weer gehouden op sportpark Heeckeren. Uit België reizen KV Mechelen en Club Brugge af naar Goor. Van de Nederlandse clubs is Volendam een vrij nieuw gezicht. Verder komen onder meer ook AZ, FC Utrecht, Groningen, Vitesse en uiteraard de C-jeugd van de voetbalacademie FC Twente in actie. Uit Goor en omgeving is wederom Hof van Twente-team samengesteld dat onder leiding staat van GFC’er René ten Zende. De ploeg oefent op 9 oktober tegen PH.

111018 Toernooi2

Gerelateerde berichten

  • Direct ondersteuning van Humanitas zonder wachtlijst mogelijk3 november 2021 Direct ondersteuning van Humanitas zonder wachtlijst mogelijk In tegenstelling tot veel andere organisaties waar sprake is van lange wachtlijsten, kunnen mensen uit Goor en omgeving bij Humanitas Twente direct ondersteuning krijgen. Bijvoorbeeld om […]
  • ‘Horselenberg nieuwe preses vv Twenthe’19 mei 2009 ‘Horselenberg nieuwe preses vv Twenthe’ Peter Horselenberg is, mits hij wordt gekozen, de nieuwe voorzitter van vv Twenthe. Horselenberg is daarmee de beoogd opvolger van Hennie Visscher. De 40-jarige zelfstandig ondernemer […]
  • Afscheid van een ‘Koninklijke’ zakenman…14 oktober 2021 Afscheid van een ‘Koninklijke’ zakenman… De banieren wapperen parmantig aan de Goorse Molenstraat voor de ingang van het bedrijfscomplex van Aqua+. De boodschap is helder: Michel bedankt! Het is vandaag de laatste werkdag van […]
  • Jan Terlouw in De Klokkenkamp6 april 2017 Jan Terlouw in De Klokkenkamp Hoog bezoek bij de Vrouwen van Nu in De Klokkenkamp op woensdag 19 april. Tijdens de laatste afdelingsavond komt voormalig vice-premier van Nederland, Jan Terlouw, naar Goor. De nu […]
  • Goor geschokt door overlijden Gijs de Jager16 augustus 2017 Goor geschokt door overlijden Gijs de Jager Gijs de Jager: Een toegewijd politieagent in hart en nieren die niet boven maar altijd tussen de mensen stond. Het leverde hem alom respect op. Zeker in Goor waar hij na een carriere bij […]