Twenthe koploper na hattrick Roy Vrielink

Twenthe gaat na vier speelronden alleen aan kop in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis won vanmiddag na een bizar duel met 5-3 bij Enter. Twenthe kwam vroeg op achterstand na een blunder van doelman Stephan van Hulst. Toen de thuisploeg niet veel later op 2-0 kwam, zakte het vertrouwen weg bij Twenthe. Niet bij smaakmaker Roy Vrielink (foto). Hij nam zijn ploeg bij de hand. Eerst benutte hij een strafschop, even later maakte hij vlak voor rust de 2-3. Tussendoor had Mark Nijland beide ploegen op gelijke hoogte gebracht. In het tweede bedrijf moest Twenthe al vroeg verder met tien man na de rode kaart voor Ruud Vehof, maar de bezoekers uit Goor bleven domineren. Via goals van Robbin Gerritsen en wederom Roy Vrielink werd het 2-5. Ben Wolters bepaalde namens Enter met een fraaie vrije trap de eindstand op 3-5.

d155ed5307127c40d110a9db2484afab

e50dad6aa7b3806f916dde6187317693

f6a1b05e9ebdc66f7829dd6dfd2542b9

Foto’s: Entersnieuws.nl

Gerelateerde berichten

  • Twenthe onderuit in eerste oefenduel9 augustus 2011 Twenthe onderuit in eerste oefenduel De selectie van vv Twenthe heeft dinsdagavond als eerste Goorse clubs afgetrapt voor het nieuwe voetbalseizoen. De ploeg van de nieuwe trainer Harold Oude Veldhuis (foto) verloor op het […]
  • Twenthe wint eenvoudig van Buurse22 september 2013 Twenthe wint eenvoudig van Buurse Twenthe Goor heeft na drie speelronden in de vierde klasse B nog altijd de volle buit. De derde driepunter werd vanmiddag behaald tegen Buurse, dat een zwakke bezoeker bleek. In de eerste […]
  • Personele problemen bij Hector en Twenthe2 september 2011 Personele problemen bij Hector en Twenthe Voor het eerst sinds tien jaar staat de beladen broederstrijd tussen Hector en Twenthe weer op de rol. Sportpark ’t Doesgoor is zondag vanaf 14.00 uur het decor voor de derby in derde […]
  • berkers7 januari 2013 Berkers stopt bij eerste team vv Twenthe Tom Berkers is bezig aan zijn laatste maanden als voetballer van het eerste team van vv Twenthe. De 28-jarige aanvoerder is te druk met werk en studie én wil zich daarnaast gaan richten op […]
  • Twenthe verslaat koploper DOS’1916 oktober 2011 Twenthe verslaat koploper DOS’19 Twenthe Goor heeft voor een verrassing gezorgd in de derde klasse A. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis, die allerminst goed begonnen was aan het seizoen, won vanmiddag van koploper […]