Marjon Kruders ziet vandaag Sarah

In de categorie Sarah`s vandaag de beurt aan Marjon Kruders;

Dit hadden jullie vast niet verwacht…
Sarah is bij moeder gebracht!
 
Marjon is van alle markten thuis
Alles altijd perfect verzorgd in huis
 
Ook is Marjon heel muzikaal
Zingen kan ze als een nachtegaal
 
En nu komt er een nieuw begin…
Sarah wordt boerin!!!

 

Aldus de kinderen Fons, Aschwin, Mandy en Eelker, die haar via deze weg van harte feliciteren. 

jb marjonkruders50

 


 
 

Gerelateerde berichten

  • Jasmijn feliciteert ‘Grote’ Opa Geert9 januari 2013 Jasmijn feliciteert ‘Grote’ Opa Geert Vandaag bereikt Gerrit Warris de 60 jarige leeftijd. Zijn kleindochter Jasmijn die, vanwege hun grote vrienschap Geert steevast "Grote" Opa noemt, wil hem hierbij van harte feliciteren en […]
  • Marlies Semmekrot ziet ook Sarah20 november 2013 Marlies Semmekrot ziet ook Sarah Sarah heeft zich ook gemeld bij Marlies Semmekrot. De sportieve groente- en fruitverkoopster wordt door de familie, buren en vriendengroep van harte gefeliciteerd. Zij waren het ook die […]
  • Anita van Assen ziet vandaag Sarah14 juli 2014 Anita van Assen ziet vandaag Sarah Ze heeft er lang naar uitgekeken, maar nu is het zover. Anita van Assen tikt vandaag de 50 aan. Namens de familie en vrienden van harte gefeliciteerd en nog veel gelukkige jaren toegewenst.
  • jb joke v ommen506 mei 2013 Joke van Ommen viert 50e verjaardag Vandaag komt voor Joke ook Sarah op haar pad nu ze de vijftigjarige leeftijd heeft bereikt. De tuin is gisteren al opgevrolijkt, de feestelijkheden vinden aanstaande woensdag plaats. […]
  • Sarah voor Margôt Slaghekke2 november 2013 Sarah voor Margôt Slaghekke Zondag 3 november bereikt ook Margôt Slaghekke de vijftigjarige leeftijd. De fanatieke sportster en vrijwilligster wordt vanavond al in het zonnetje gezet, samen met haar man Edwin die […]