Hector pakt eerste punt na doelpuntlose remise

Hector is na vijf wedstrijden eindelijk van de hatelijke nul af. De ploeg van trainer Ate Relker bleef op bezoek bij KOSC steken op 0-0. Voor rust waren de grootste kansen voor Hector, maar doelman Stef Wiegink stond goed geposteerd. Na de rode kaart voor Christiaan Haverslag (twee keer geel) nam de dominantie in kracht af. Hector blijft door het gelijkspel wel hekkensluiter in de derde klasse B. Na één punt uit vijf wedstrijden staan de Goorse groen-witten twee punten achter op Vogido.

Hector zag de ziekenboeg uitgebreid worden met Bert Heinhuis. De aanvaller, die de laatste weken onder meer als vervanger voor Rick Biesemaat en Lars Nobbe diende, was geblesseerd en verscheen niet op het wedstrijdformulier. In een matige wedstrijd in Ootmarsum had Hector de beste kansen in het eerste bedrijf, maar het net werd niet gevonden door de mannen van Relker.  

In het tweede bedrijf was de thuisploeg de betere partij en na de rode kaart van Haverslag leek KOSC ook op jacht te gaan naar de zege, maar doelman Daniel Kolbe toonde zich vandaag een betrouwbare sluitpost. Het eerste punt zal Hector vertrouwen geven in aanloop naar het duel van volgende week. Dan is Dos ’19 te gast op ’t Doesgoor.