Phenix 1 verliest, schoolkorfbal succes

Het eerste team van korfbalvereniging Phenix ging gisteren met 10-15 onderuit tegen Overschotje uit Lochem. Op sportpark De Horst bleek de oranje brigade uit Goor de betere ploeg en kreeg de meeste kansen. Toch was het gelijk bij rust (6-6). Het keerpunt kwam na de thee toen de gasten uit Gelderland direct afstand namen en de verkregen voorsprong niet meer weggaven.

 

dickeijkelboomphenix

Het duel was een dag na het succesvolle schoolkorfbaltoernooi van de Goorse korfbalvereniging. Daar was er twee keer succes voor de Prins Constantijnschool dat won bij in de categorie groep 4/5 en ook de winst pakte van de groepen 6. De Albatrosschool bleek de sterkste van de groepen 7. Met 4 van de 5 benutte strafworpen werd Luke van der Hout de Schutterkoning van de zonnige zaterdag.

 

korfbalsmurfenpc

Gerelateerde berichten

  • phenixrivalen14 oktober 2013 Phenix wint laatste veldwedstrijd De korfballers en korfbalsters van Phenix hebben de laatste veldwedstrijd van dit seizoen met 13-9 gewonnen. De Goorse ploeg klopte op het eigen sportpark De Horst Rivalen uit Doesburg. De […]
  • jlogophenixzwartwit23 september 2013 Phenix trekt goede lijn door Phenix heeft de goede lijn van afgelopen weken kunnen doorzetten. Tegen Olympia in Borculo werd gisteren met 9-13 gewonnen. Ondanks een aantal blessures en een wat aangepaste opstelling […]
  • kampioenschapheren57 april 2013 ZPC De Hof 5 overtuigend kampioen De waterpoloheren van ZPC De Hof 5 hebben zich zaterdag tot kampioen gekroond. De wedstrijd tegen Enschede 6 werd met 18-6 gewonnen, waardoor de champagnefles geopend kon worden. De […]
  • Gezamenlijke nieuwjaarsloop Goorse sportclubs17 december 2013 Gezamenlijke nieuwjaarsloop Goorse sportclubs De Goorse sportclubs organiseren op zondag 5 januari in samenwerking met de stichting Goor 750 jaar een speciale en gezamenlijke verenigingsloop over 6 en 10 kilometer. De […]
  • Ineens ‘Bult’ punten GFC4 maart 2012 Ineens ‘Bult’ punten GFC Een heuse zevenklappper voor GFC in de eerste twee wedstrijden na de winterstop met de volle buit voor de brigade van trainer Iwan Bult van zes punten. Na de 2-3 zege op Enschedese Boys […]