Phenix 1 verliest, schoolkorfbal succes

Het eerste team van korfbalvereniging Phenix ging gisteren met 10-15 onderuit tegen Overschotje uit Lochem. Op sportpark De Horst bleek de oranje brigade uit Goor de betere ploeg en kreeg de meeste kansen. Toch was het gelijk bij rust (6-6). Het keerpunt kwam na de thee toen de gasten uit Gelderland direct afstand namen en de verkregen voorsprong niet meer weggaven.

 

dickeijkelboomphenix

Het duel was een dag na het succesvolle schoolkorfbaltoernooi van de Goorse korfbalvereniging. Daar was er twee keer succes voor de Prins Constantijnschool dat won bij in de categorie groep 4/5 en ook de winst pakte van de groepen 6. De Albatrosschool bleek de sterkste van de groepen 7. Met 4 van de 5 benutte strafworpen werd Luke van der Hout de Schutterkoning van de zonnige zaterdag.

 

korfbalsmurfenpc