Hockeydames gelijk, heren winnen

De Goorse hockeyclub kijkt met gemengde gevoelens terug op het afgelopen sportweekend. Dames 1 begon sterk tegen Avanti, maar moest uiteindelijk toch genoegen nemen met een gelijkspel. Volgende week spelen de dames tegen Haackey en dan heeft de Goorse formatie genoeg aan een punt om herfstkampioen te worden. De mannen lieten zich wel het zoet van de overwinning smaken. De ploeg won zonder veel moeite van Lochem.

gmhclogo

Gerelateerde berichten

  • Kleuterkerk in Petrus en Pauluskerk10 april 2013 Kleuterkerk in Petrus en Pauluskerk In de Petrus en Pauluskerk is er komende zondag weer een viering van de kleuterkerk. Is een handvol geld veel meer dan maar één centje? Ja, of toch niet…? In het verhaal 'wie geeft het […]
  • Twenthe op jacht naar 1e zege van 200928 maart 2009 Twenthe op jacht naar 1e zege van 2009 Twenthe gaat morgen in de uitwedstrijd tegen De Zweef proberen de eerste overwinning van 2009 bij te schrijven. Tot nu toe speelde de ploeg in dit jaar 2 keer gelijk en leden de Goorse […]
  • Het timmeren is begonnen…28 augustus 2018 Het timmeren is begonnen… Het is voor veel kinderen de leukste week van het jaar in het Goorse: Het Kinderkamp op de Hogenkamp. Dat is vanmorgen net na negenen van start gegaan met meer dan 300 kinderen en een […]
  • mooi man7 februari 2011 mooi man Nogmaals Hartelijk Gefeliciteerd!!!! Pas op veur de boom'n bie oen oefen-parcour "de Monte Bello" !!!!
  • Ortho-flex kwart eeuw oud11 oktober 2009 Ortho-flex kwart eeuw oud Het Goorse Ortho-flex vierde afgelopen week het 25-jarig bestaan. Het orthodontisch labaratorium startte 25 jaar geleden onder de naam Het Oosten en werd opgericht door Arnold Janse, John […]