Overbeek en Staman terug op oude nest

Koen Overbeek (29) maakt zijn rentree bij vv Twenthe. De noeste verderdiger is na een afwezigheid van drie seizoenen weer terug in de selectie van de Tricolores. Overbeek hing zijn schoenen destijds aan de wilgen vanwege slepende blessures en zijn studie. Nu is hij pijnvrij terug op sportpark Piepwillem en wil hij kampioen worden met zijn oude teamgenoten. Overbeek start zondag mogelijk meteen in de basisopstelling. Ook al omdat John Westerik ontbreekt bij de koploper van de vierde klasse B. Ook doelman Mark Staman is terug op het oude nest. Hij verliet Twenthe langere tijd geleden en heeft aangegeven nu weer graag mee te willen draaien met de selectie van trainer Harold Oude Veldhuis. Voor beide spelers is inmiddels de inschrijving geregeld. Dit is mogelijk omdat zij aan het begin van het seizoen nog niet geregistreerd stonden bij de KNVB.

koenoverbeek

Koen Overbeek zet zijn tegenstander van Markelo van de bal, Wilfried Haverkate kijkt grijnig toe