‘Illusies’ thema optocht 2014

De Grote Allegorische Optocht van volgend jaar staat in het teken van ‘Illusies’. Dat maakt het bestuur van het School- en Volksfeest bekend, nadat dit thema afgelopen donderdagavond uit de koker is komen rollen bij de eerste vergadering in voorbereiding op de parade, die op zondag 29 juni weer door de Goorse straten trekt. 

130623 Nachtoptocht8 

De titel werd op humoristische wijze bekend gemaakt door Fons Reuver. Het commissielid probeerde met een knipoog naar de optochtdeelnemers te achterhalen wie het thema had voorgesteld. Wat bleek: ‘Illusies’ was niet één van de dertig aangedragen onderwerpen door het deelnemersveld zelf, maar een idee ontsproten uit de Optochtcommisie. Ook werd er bij de vergadering teruggeblikt op de unieke editie met twee optochten van  afgelopen jaar, waar vooral een pluim werd uitgedeeld aan de chauffeurs van de succesvolle Nachtoptocht.