Hector bestraft door de KNVB

hectorlogoHector heeft van de KNVB een boete gekregen van 200 euro, terwijl het vierde team vijf punten in mindering heeft gekregen. Dit naar aanleiding van de ongeregeldheden een paar weken geleden tijdens een wedstrijd tussen Hector 4 en EGVV 2. Ook de club uit Gelselaar heeft deze straf gekregen. De clubs draaien ook op voor de proceskosten. Bij herhaling worden de teams uit de competitie genomen. Daarmee oordeelt de voetbalbond dat beide teams evenveel schuld hebben aan het uit de hand lopen van de wedstrijd op ’t Doesgoor.

Een 30-jarige speler van Hector zou een knietje hebben uitgedeeld waarop de problemen ontstonden en een 36-jarige voetballer van EGVV de Gorenaar hard in de maagstreek schopte. Deze is daarop afgevoerd naar het ziekenhuis. De speler van EGVV heeft korte tijd vastgezeten na aangifte van de Hectorspeler. De KNVB heeft beide spelers, een voorwaardelijke schorsing van een jaar gegeven. De teams een schorsing van twee jaar voorwaardelijk. DeDe uitspraak van de KNVB staat los van het politieonderzoek. Dat loopt nog. EGVV is blij met de uitspraak. Hector overweegt in beroep te gaan.

Gerelateerde berichten

  • Pittige tegenstander voor GFC en Twenthe9 november 2013 Pittige tegenstander voor GFC en Twenthe Na de afgelastingen van vorige week moeten de Goorse clubs morgen weer aan de bak. Twenthe, dat nog altijd niet kan beschikken over de gebroeders Ruud en Joost Vehof, krijgt bezoek van […]
  • Goorse Schotten in Duits Boppard24 september 2012 Goorse Schotten in Duits Boppard Het is een verzameling bijzondere Gorenaren van diverse leeftijden en pluimage die al jaren achtereen met elkaar naar de wijnfeesten in het Duitse Boppard gaan voor 'gute laune' en […]
  • Jonge alcomobilist opgepakt na botsing17 oktober 2010 Jonge alcomobilist opgepakt na botsing Een 23-jarige Gorenaar is afgelopen nacht rond 03.30 uur aangehouden op de Entersestraat nadat hij veel te veel had gedronken. De bestuurder, nog maar net in bezit van het […]
  • Twee drankrijders beboet na controle1 december 2020 Twee drankrijders beboet na controle Tijdens een politiecontrole op verschillende plaatsen in De Hof van Twente zijn zaterdagavond twee automobilisten betrapt op het rijden onder invloed en werden enkele verkeersboetes […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)13 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (6) - De bodem van de Tente ligt er en dus kan de daadwerkelijke opbouw beginnen. Medewerkers van De Weerd Tentbouw zijn vanmorgen begonnen met het leggen van de vloerdelen die aan het […]