Hector bestraft door de KNVB

hectorlogoHector heeft van de KNVB een boete gekregen van 200 euro, terwijl het vierde team vijf punten in mindering heeft gekregen. Dit naar aanleiding van de ongeregeldheden een paar weken geleden tijdens een wedstrijd tussen Hector 4 en EGVV 2. Ook de club uit Gelselaar heeft deze straf gekregen. De clubs draaien ook op voor de proceskosten. Bij herhaling worden de teams uit de competitie genomen. Daarmee oordeelt de voetbalbond dat beide teams evenveel schuld hebben aan het uit de hand lopen van de wedstrijd op ’t Doesgoor.

Een 30-jarige speler van Hector zou een knietje hebben uitgedeeld waarop de problemen ontstonden en een 36-jarige voetballer van EGVV de Gorenaar hard in de maagstreek schopte. Deze is daarop afgevoerd naar het ziekenhuis. De speler van EGVV heeft korte tijd vastgezeten na aangifte van de Hectorspeler. De KNVB heeft beide spelers, een voorwaardelijke schorsing van een jaar gegeven. De teams een schorsing van twee jaar voorwaardelijk. DeDe uitspraak van de KNVB staat los van het politieonderzoek. Dat loopt nog. EGVV is blij met de uitspraak. Hector overweegt in beroep te gaan.