Django Unchained draait in Alleman

In Filmhuis Alleman wordt woensdag de film Django Unchained van Quentin Tarantino vertoond: een ode aan de spaghettiwestern. Een film over een bevrijde slaaf die zijn vrouw wil bevrijden uit handen van een wrede plantagehouder. Aanvang is 20.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Goede gesprekken en maaltijd op Dag van Dialoog12 november 2015 Goede gesprekken en maaltijd op Dag van Dialoog Op verschillende plekken in en om Goor is vandaag voor de vijfde keer De Dag van de Dialoog georganiseerd. Een initiatief om mensen met diverse achtergronden op een losse manier met elkaar […]
  • 64-jarige man uit Goor verongelukt29 april 2014 64-jarige man uit Goor verongelukt Een 64-jarige man uit Goor is aan het einde van de middag om het leven gekomen bij een verkeersongeluk. De eenzijdige aanrijding vond plaats op de Goorseweg in Lochem. De auto is tegen een […]
  • Gratis nieuwe tuin voor Scherpenzeel27 oktober 2011 Gratis nieuwe tuin voor Scherpenzeel De bewoners van Huize Scherpenzeel in Goor kunnen vanaf nu genieten van een prachtige tuin. Hoveniersbedrijf De Graaf uit Diepenheim leverde gratis een hele aanhanger met planten, waardoor […]
  • Vergiftigde kindjes in een laffe wereld…11 april 2017 Vergiftigde kindjes in een laffe wereld… Het is bijna Pasen. Een lekker lang weekend voor de boeg waar we de nodige cholesterol weer naar binnen kunnen schuiven. Vroeger, toen we nog pukkelige pubers waren en met frisse tegenzin […]
  • truckwashzorge7 oktober 2013 Truckwash & cleaning in Goor (Adv) Truckwash & cleaning opende deze week de deuren in Goor. De professioneel ingerichte wasstraat is een onderdeel van ZTD (Zorge Transport Diensten). Dat is een jonge en veelzijdige […]