Kater Sjors vermist in de Posthuisstraat (Update)

Sinds zondagavond 21:00 uur is kater Sjors niet meer thuis gekomen op zijn vertrouwde thuisbasis in de Posthuisstraat. Sjors is een 6 jarige gesteriliseerde kater met een zwart/witte vacht. Om zijn nek draagt hij een groen bandje. Weet u iets over Sjors zijn huidige verblijfplaats, dan graag uw reactie via de mail of via telefoonnummer 0547-270900.

Update: Sjors is op eigen kracht weer in goede gezondheid teruggekeerd.

 

jb katersjors oosterveen 
 
 

Gerelateerde berichten

  • Kater Guus vermist in de Kloosterlaan (Update)27 november 2013 Kater Guus vermist in de Kloosterlaan (Update) "Guus kom noar huus" ! Zo luidt de noodkreet van Kirsten sinds haar kater Guus niet meer is thuis gekomen van zijn buurtwandeling. Guus is stevig gebouwd en heeft een grijze vacht. Hij […]
  • Poes Karamel vermist Van Eedenstraat (Update)11 juni 2013 Poes Karamel vermist Van Eedenstraat (Update) Sinds maandagavond is poes Karamel vermist. Hij is omstreeks 22:00 uur voor het laatst gezien in de tuin. Karamel is een gecastreerde Burmese Kater met een lichtbruine/cognac kleurige […]
  • Viervoeter vermaakt zich op `t Piepwillem (Update)21 april 2018 Viervoeter vermaakt zich op `t Piepwillem (Update) Vandaag is een trouwe supporter gespot op `t Piepwillem. Al de gehele dag volgt deze viervoeter de wedstrijden en ook de derde helft valt in de smaak. Mist u uw hond, dan vindt u deze […]
  • Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update)13 juli 2015 Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update) In de Huygensstraat heeft Ronald tijdelijk onderdak verleend aan een schildpad. Het diertje is gisteren aan komen lopen. Mist u uw schildpad, neem dan contact op met Ronald via de […]
  • Kater Pukkie vanaf het Tuindorp vermist2 mei 2013 Kater Pukkie vanaf het Tuindorp vermist Kater pukkie heeft afgelopen vrijdag het ruime sop gekozen. Na als zwerfkat een jaar lang een goed tehuis te hebben gehad bij Ellen op het Tuindorp lijkt hij het ook daar voor gezien te […]