Globe verder als D-Reizen

Het Globe Reisburo aan de Grotestraat blijft open en gaat verder onder de vlag van D-reizen. Na het faillissement van moederbedrijf OAD eind vorige maand, heerste er enige tijd onzekerheid over wat er met de vestiging in het centrum van Goor zou gebeuren. Nu is dus duidelijk dat het reisbureau niet hoeft te sluiten en ook onder de overname van 81 Globe-vestigingen door D-Reizen valt. OAD en dus ook Globe vinden hun oorsprong in Goor, waar na de doorstart van het busbedrijf ook de hoofdvestiging is.

globereisbureau

Gerelateerde berichten

  • Klassieke films bij Alleman2 mei 2012 Klassieke films bij Alleman In een speciale (laatste) zomerprogrammering zijn er vanaf komende dinsdag ruim een maand klassieke films te zien in filmhuis Alleman. In deze speciale zomerprogrammering is in samenspraak […]
  • 27 mei 2015 Bingo-avond buurtvereniging De Tuinputter Buurtvereniging De Tuinputter organiseert zaterdag een buurtbingo. In het gebouw van jongerencentrum de Maan zijn er vanaf 20.00 uur mooie prijzen te winnen. De entreekosten bedragen €5 […]
  • Turnsters Excelsior pakken goud14 juni 2016 Turnsters Excelsior pakken goud De turnsters van GV Excelsior blijven zich uitstekend presenteren. In Kampen werd bij individuele springwedstrijden twee keer goud behaald.  Yvette Overklift en Vaupel Kleijn […]
  • Beloning voor info over kater Pim13 november 2010 Beloning voor info over kater Pim Sinds 4 oktober (Dierendag) is ons rood gestreept katertje, 1 jaar oud, gecastreerd en gechipt, met de roepnaam PIM vermist. Heeft iemand hem wellicht liefdevol opgenomen met het idee dat […]
  • Het stinkende clubhuis…15 januari 2019 Het stinkende clubhuis… Van de week heb ik met ingehouden adem de Nashville verklaring zitten lezen. Het is een soort manifest waarin bepaalde vertegenwoordigers van “het geloof” beschrijven hoe je zou moeten […]