Hofteam oefent voor toptoernooi

Het zogenoemde Hofteam oefent vanavond tegen PH C1. De voetbalploeg, met een selectie van C-spelers uit de hele Hof van Twente, bereidt zich voor op het internationale toernooi bij GFC in Goor. Dat wordt op dinsdag 22 oktober gehouden. Daar komen C-junioren van profclubs uit Nederland, België en Duitsland om zich te meten. Het Hofteam is, naast de profclubs, ook een van de deelnemers. Het duel tegen PH op sportpark Heeckeren, begint vanavond om 19.00 uur.

hofteamtegengroningen

Gerelateerde berichten

  • Vrijwilligers gezocht voor De Stoevelaar31 augustus 2016 Vrijwilligers gezocht voor De Stoevelaar Vind je het leuk om een praatje te maken met ouderen, samen koffie te drinken of hen te begeleiden naar een activiteit? Carintreggeland zoekt voor De Stoevelaar in Goor vrijwilligers die […]
  • Portemonnee gevonden omgeving station (Update)7 december 2017 Portemonnee gevonden omgeving station (Update) Op de parkeerplaats tegenover het station is een kleine groene portemonnee gevonden. Mist u deze, neem dan contact op via 06-10172492. Update: de eigenaar heeft zich gemeld.
  • Sjoow, KNA en Goedemont8 maart 2013 Sjoow, KNA en Goedemont Dit theaterweekend zal vooral in het teken staan van de Goorse Sjoowavond. Bij de Bebsel vindt morgen alweer de veertigste editie plaats. De aftrap is om 20.00 uur. Op datzelfde tijdstip […]
  • Paalzit-kampioenschappen in Goor24 mei 2016 Paalzit-kampioenschappen in Goor Op het plein voor café De Whee worden in juli de Open Kampioenschappen Paalzitten van de Hof van Twente gehouden. Dit in het kader van het 5-jarig bestaan van het café en als onderdeel van […]
  • Bigband, Bössels en Wembleys spelen op het Sterplein29 juli 2018 Bigband, Bössels en Wembleys spelen op het Sterplein De line-up van het nieuwe evenement “Vrienden op het Sterplein” is bekend. The Apollo Bigband zal op zaterdag 8 september acte de presence geven. Daarnaast komt ook de Rockband De Bössels […]