Nauta leest voor over duurzaamheid

nautaalbatros

De kinderen luisteren aandacht naar de onderhoudende en aandachttrekkende manier van voorlezen van Ellen Nauta. De burgemeester van de Hof van Twente las in groep 1 en 2 van de Goorse Albatrosschool voor uit de verhalenbundel ‘Nog lang en gelukkig’ die speciaal is uitgebracht in het kader van de ‘Dag van de duurzaamheid’ waartoe de dag van vandaag is uitgeroepen. Landelijk zijn er diverse activiteiten die tot doel hebben om Nederland bewust te maken van het nut van een schonere wereld.

Gerelateerde berichten

  • Berig17 augustus 2012 Berig Even snel naar Hengelo. Want Nintendo van de kinderen geeft strijd op. Zo kom ik oog-in-oog te staan met enkele enorme bronzen beren. Inderdaad, het kunstwerk waar Hengelo nu al […]
  • Hoogblonde Goorse rondemiss Ster van Zwolle5 maart 2010 Hoogblonde Goorse rondemiss Ster van Zwolle De voormalig Goorse Yvonne Karst is morgen de Rondemiss tijdens de traditionele openingsklassieker van het wielerseizoen in Nederland, de Ster van Zwolle. De 21-jarige blondine, die ook […]
  • Bouwmeester wederom ‘keurmeester’27 december 2010 Bouwmeester wederom ‘keurmeester’ De Goorse natuurfotograaf Han Bouwmeester zal evenals vorig jaar de naar Goorsnieuws.nl ingestuurde winterfoto's bekijken en beoordelen. De expert zal op basis van diverse criteria drie […]
  • Drukte bij opening Karwei27 oktober 2010 Drukte bij opening Karwei Een drukte van belang de gehele dag bij de nieuwe grote Goorse Karwei Bouwmarkt op het industrieterrein Zenkeldamshoek. Vanaf de openstelling vanochtend liep het volgens woordvoerder […]
  • Treinen met inbrekerswerktuig21 januari 2010 Treinen met inbrekerswerktuig Een 19-jarige Gorenaar is vannacht in Hengelo aangehouden voor het in bezit hebben van inbrekerswerktuig. De man werd samen met een 18-jarige Hengeloër gespot in de trein. Een getuige […]